Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    KAYSERİSPOR BU KAFA İLE ZOR KAZANIR!

    26 Eylül 2020 - 16:54 - Güncelleme: 26 Eylül 2020 - 17:03

    KAYSERİSPOR BU KAFA İLE ZOR KAZANIR!

    Kayserispor evinde konuk ettiği Erzurumspor’a 3-1 mağlup oldu.

    İlk yarısı 2-0 konuk takım lehine sonuçlanan karşılaşmada ikinci yarı Kayserispor bir penaltı kazandı ve durumu 2-1 taşıdı daha sonra maçın 90. Dakikasında Erzurumspor durumu 3-1’e taşıyarak Kayseri’den altın değerinde 3 puanla ayrıldı.

    Kayserispor’un Erzurumspor maçı kadrosuna şöyle bir göz attığımızda daha maç başlamadan böyle bir facianın sinyalleri gelmişti.

    Kayserispor’da geçen hafta Alanyas maçında olduğu gibi bu karşılaşmada da yenilginin tek sorumlusu bana göre Bayram Bektaş.

    BAYRAM HCANIN YANLIŞ KADRO SEÇİMİ!

    Bayram Hoca, Ligin ilk maçında Kayseri’de Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup eden kadroyu Alanya’da gereksiz yere bozdu.  Bayram Bektaş ilk haftada galip gelmiş takımı, Alanya’da hazır olmamalarına rağmen  yeni transferleri sırf birilerine! nispet yapmak için oynattı ve fatura ağır oldu.

    Aynı hata bugünkü Erzurumspor maçında da yapıldı. Bayram Bektaş, Sapunaru’yu Henriqeu’yu Zoran kvrzirc’i yedek kulübede bekleterek, yine hazır olmayan oyuncuları sahaya sürdü.

    Zaten ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleri ile birlikte Kayserispor’da ciddi bir hareketlilik oldu Sapunarı, Henriqeu ve Zoran oyuna girdikten sonra Kayserispor’da ki hırs ve kazanma arzusu daha da arttı.

    PENALTI GOLÜ İLE ÜMİTLENDİK ANCAK..

    Kayserispor’un 83. Daikkada kazandığı ve gole çevirdiği penaltı atışından sonra biraz da umutlandık. Ancak yetişmedib. 90. Dakikada gelen gol ise umutları tamamen söndürdü.

    Kayserispor önemli bir avantajı değerlendiremedi. Kayserispor’da sezon başında Bayram Bektaş geldiğinde açıkcası genç başarıya susamış bir teknik adam diye düşündük. Kayserispor hoca için bulunmaz bir fırsat diye düşünmüştüm.

    BAYRAM HOCA  ALANYA VE ERZURUM MAÇLARI İLE BEKLENTİLERİ BOŞA ÇIKARTTI

    Ancak Bayram Hoca maalesef beklentileri daha iki maçta boşa çıkarttı. Alanya yenilgisinden sonra Erzrum faciası tamamen Bayram Bektaş’ın eseridir.

    Geri planda Bülent Bölükbaşı’nın da bu iki yenilgide payının olduğu konuşuluyor. Transferlerin büyük çoğunluğunun Bülent Bölükbaşı’nın merajer olan arkadaşı  aracılığı ile yapıldığı biliniyor.

    SIKINTININ BAŞI BÖLÜKBAŞI!

    Bölükbaşı’nın yeni transferleri hazır olmamalarına rağmen sırf   Hoca’ya da baskı kurarak oynattığı konuşuluyor. Özellikle Bülent Bölükbaşı ve Bayram Hoca’nın yabancı oyuncularla arası çok iyi olduğu bilinen Sapunaru’yu sırf kıskandıkları için forma vermedikleri dışarıda en çok konuşulan konuların başında geliyor.

    Böyle bir ortamda Kayserispor’un kazanması açıkçası sürpriz olurdu. Yazımın başında söyledim, daha maça başlamadan kadroyu görünce böyle bir facianın sinyalleri gelmişti.

    BERNA BAŞKAN “GEREKEN YAPILACAK” DEDİ.

    Kayserispor artık önündeki maçlara bakacak. Başkan Berna Gözbaşı maç sonrası “Gereken yapılacakr” diye bir açıklama yapmış. Gerekenden kastını bilmiyorum ancak şu anda yapılması gereken ilk hamle
    Bülent Bölükbaşı’nın ivedilikle takımdan uzaklaştırılması.. Aksi halde bu takım zor düzelir..
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar