Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    KAYSERİSPOR ASBAŞKANI ALİ ÇAMLI'DAN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA!

    17 Temmuz 2021 - 17:34 - Güncelleme: 17 Temmuz 2021 - 18:56

    Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı Kayserispor’daki son durumu değerlendirdi.  Ali Çamlı Kayserispor’un şehrin en önemli markalarından birisi olduğunu bu takımın şehrin takımı olduğunu ve dönemin birlik olma zamanı kenetlenme zamanı olduğunu söyledi. Asbaşkan  Ali Çamlı, dedikoduların ve polemiklerin artık geride kaldığını yeni dönemde Kayserispor’un her kesi kucaklayan bir anlayış içerisinde olacağını kaydetti. 

    Bu sezon herkesi kucaklayan şehirle barışık ve şehrin tüm desteğini arkasına alan bir kulüp olacaklarını kaydeden Ali Çamlı, “Küskünlük ve kırgınlıklara, son verilecek, kimse kimsenin arkasından konuşmayacak. Dediki demişkiler olmayacak ve tüm şehir kenetlenecek çünkü bu takım şehrin takımı kenetlenirsen ligde tutunmamız rakiplere karşı daha güçlü olmamız daha kolay olacak” dedi.  

    Ali Çamlı, transfer çalışmalarının da kılı kırk yararak devam ettiğini kulübün 1 kuruşunun dahi çöpe gitmemesi için çalıştıklarını söyledi. 

    Geçmiş yönetimlerle ilgli geçen sezon ortaya çıkan bazı beyanatlarla ilgili i önemli açıklamalarda bulunan Ali Çamlı, özellikle Bir önceki dönemde Kayserispor Başkanlığını yapan Erol Bedir ile ilgili çarpıcı sözler söyledi. 

    EROL BEDİR ZERRE HARAM YEMEZ 

    Kayserispor As Başkanı Ali Çamlı “Dediki demişkilerle Kayserispor’a büyük zararlar verildiğini, ortaya atılan polemiklerle Kayserispor’a gerçekten hizmet edenlerin yıpratıldığını ve küstürüldüğünü kaydetti. Erol Bedir hakkında ortaya atılan iddiarın zerre kadar doğruluğu olmadığını kaydeden Ali Çamlı şu ifadeleri kullandı:

    “Geçmiş yönetimlerle ilgili yapılan bazı açıklamalar toplum tarafından yanlış anlaşıldı. O onu dedi, Bu bunu dedi, o onu hatası bu bunun hatası, şeklinde polemekler ortaya atıldı. Her ne kadar o zaman ben olayın içindeysem de  şimdi doğrudan yönetime girdim ve şimdi daha iyi görmekteyim. Göreve geldikten sonra daha net gördüm ki; Erol Bedir ve yönetimi döneminde Kayserispor adına çok güzel işler yapılmıştır. Herkes kendi gücü imkanı oranında katkı sağlamıştır. Bir takım borçlardan bahsediliyorsa Erol Bedirkulübü devraldığında borçsuz devralmamıştır. O da Recep Mamur döneminden borçlu devralmıştır. Sonuçta da makul bir seviyede görevi devretmiştir” dedi.

    GEÇEN SEZON EROL BEDİR’İN SUSKUN KALMASI YANLIŞ ANLAŞILDI!

    Ali Çamlı, Erol Bedir’in sezon devam ederken ortaya atılan polemikler karşısında suskun kaldığını bunun da bazı kekim tarafından yanlış anlaşıldığını kaydetti. Ali Çamla daha sonra şöyle devam etti: 

    “Bu arada lafların gelmesi gitmesi, bu konuda yapılan açıklamalar karşısında Erol Bedir’in suskun kalması, yeni polemikler yaratmamak adına susması yanlış anlaşıldı. Ben yönetime girdikten sonra gördüm ki O zamanda biliyordum ama Erol Bedir’in hayatı boyunca en küçük bir şeye tenezül etmeyen biri olduğunu bir kez daha  gördüm. Yönetime girdikten sonra daha iyi anladım ki, Erol Bedir ve yönetimi, Kayserispor’u zarara uğratacak hiçbir şey yapmamıştır. Biz her ne kadar onunla ilgili fikir beyan etmek durumunda değilsekte gördüğümüzü de söylemek zorundayız. Özellikle görev aldığım dönemde evraklara baktığımda yapılan işlemlerin tamamen Kayserispor’un lehine olduğu, Kayserispor’un borcunu artırmak ya da zarara uğratmak adına bir girişimlerinin olmadığını rahatlıkla gördük. ” dedi.

    EROL BEDİR İLE BERNA BAŞKAN AĞABEY KARDEŞ GİBİDİR 

    Ali Çamlı ayrıca, Kayserispor’un mevcut başkanı Berna Gözbaşı’nın daha bir gün eski Başkan Erol Bedir hakkında yanlış bir kelime kötü bir söz söylemediğini söyledi. Ali Çamlı, “Berna Başkan ile Erol Bedir Ağabey kardeş gibidir. Daha bir gün Berna başkan Erol Bedir hakkında kötü söz söylemedi. Bu iki isim arasında problemleri yok. Şu an yönetimdeyim. Yönetimde olmadığım dönemde de Berna Başkanla Kayserispor ile ilgili sürekli görüşürüz Daha bir gün  Erol başkan şöyle yaptı böyle haksız kazanç sağladı şeklinde bir şey duymadım zaten duysam da önce ben tepki gösteririm. 

    100’E YAKIN DOSYA TEMİZLEDİK

    Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, geçmişe dönük 100’e yakın dosya temizlediklerini söyledi. Çamlı, “Geçmişe dönük 100’e yakın dosya temizledik. Geçmişe dönük derken burada kesinlikle Erol Bedir yönetimini suçlamıyorum. Ben Erol Bedir’i 30 yıldır tanırım Kimse bana Erol Bedir hakkında kötü söz söyletemez çünkü Erol Bedir kötü sözü hak etmeyen biri. Erol Abi, bu kulübe hizmet etti. ” Dedi  

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar