Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    KAYSERİSPOR'A YAN BAKILMIYOR!

    19 Ocak 2022 - 22:11 - Güncelleme: 19 Ocak 2022 - 22:37

    Süper Lig temsilcimiz Kayserispor bu akşam ligin flaş takımı Başakşehir karşısında çok önemli bir galibiyet aldı. Başta Teknik Direktör Hikmet Karaman olmak üzere oyuncuları tebrik etmek istiyorum

    Sarı-Kırmızılı ekibi özellikle Başakşehir karşısında çok iyi ama hakikaten de çok iyi gördüm.
    Bu galibiyet özellikle pazar günü deplasmanda oynayacağımız Kasımpaşa maçı öncesi çok önemliydi.

    Kayserirspor Kasımpaşa maçı öncesi müthiş bir avantaj yakalamış oldu. 

    Kayserispor son haftalardaki başarılı çıkışını bu akşamda sürdürdü. Sarı-Kırmızılı ekip Kadir Has Stadı'nda konuk ettiği Başakşehir'i 1-0 mağlup etti ve puanını 31'e çıkarttı. 

    Güzel sonuçlar kötü yönetimin üzerine sünger çekiyor!

    Galibiyet hakikaten çok güzel bütün olumsuzlukların üstüne kalın bir örtü çekiyor. Kayserispor galip gelince kulübün ne kötü yönetimi akıllara geliyor, ne yönetimin şeffaf olmayışı gündeme geliyor ne de yönetimin ketum tutumu nedeniyle kamuoyunda konuşuluyor Kayserispor'un yüzmilyonlarca borcu.. hepsi unutuluyor...

    Neyse bu olumsuzluklar  bu güzel galibiyetlerin üzerine gölge düşürmesin. Şu an önemli olan Kayserispor'un kazanmış olması şu an önemli olan Kayserispor'un seriye bağlamış olması.. Az önceki saydıklarımız sezonun sonunda mali genel kurulda illaki gündeme gelecek.!

    Evet ne diyorduk..

    Kayserispor'un Başakşehir karşısında aldığı bu önemli galibiyeti konuşuyorduk. Evet çok önemli çünkü Emre Belezoğlu ile müthiş bir çıkış yakalayan Başakşehir bir dönem düşme potasından alıp zirve yarışına adeta ortak olmuştu.

    İşte Emre Hoca'nın yönetimindeki bu başarılı ekip Kayseri'de ilk yenilgisini de aldı.

    Kayserispor ligin ilk devresinde de İstanbul'da Başakşehir'i yine aynı skorla 1-0 mağlup etmişti..

     Mete Kalkavan'ın yönettiği karşılaşmada Sarı-Kırmızılı ekip Emre Belezoğlu'nun takımı Başakşehir karşısında iyi bir performans ortaya koydu.

    İlk Yarısı golsüz sona eren karşılaşmada Kayserispor'un gülü 73. Dakika'da Uğur demirok'tan geldi. Kayserispor'a 3 puanı kazandıran golü asisti ise Mustafa Pektemek yaptı.

    Kayserispor bu galibiyetle puanını 31 yaparken maç fazlasıyla  puan cetvelinde de 9. sıraya kadar yükseldi.

    Başakşehir ise 34 puanda kaldı ve puan cetvelinde 5. sıradaki yerini korudu Sarı-Kırmızılı ekip pazar günü ise ligde 23. hafta maçında deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. 

    Kayserispor Süper Lig'de 4 haftadır kaybetmiyor

    Süper Lig'de ilk yarının son maçında Kayseri'de Sivasspor'u 3-0 mağlup eden Kayserispor, lligin ikinci yarısına da çok iyi bir başlangıç yaptı.

    Sarı-Kırmızılı ekip ligin 2. devresinde ilk maçta Altay'ı 1-0 mağlup etti, Adana Demirspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı ve bu akşam da Başakşehir'i 1-0 mağlup etti.

    Hikmet Karaman Yönetimindeki Kayserispor ligin ikinci devresined oynadığı 3 maçtan 7 puan toplayarak iyi bir istatistieğe de imza atmış oldu. Son 4 haftadada 3 galibiyet 1 beraberlik ve karşılığı 10 puan..

    Hikmet Hoca'ın tecrübesi takımı nerede nerelere getirdi hep birlikte şahit oluyoruz. 

    Kayserispor Ligin ikinci yarısında adeta fırtına gibi esiyor henüz önceki gün imza atan 4 yeni transfer daha takıma dahil olmadı. Üstelik bugün alınan bu önemli galibiyette Mensah yoktu, Mame Thiam yoktu. 

     Sarı-Kırmızılı ekibe pazar günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçında da başarı dileklerimi iletiyorum.. 

     


     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar