• Reklam
Reklam
Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



KAYSERİSPOR'A UEFA'NIN VERDİĞİ 3 SEZONLUK TRANSFER YASAĞININ SEBEBİ NEKİ!

25 Haziran 2022 - 12:46 - Güncelleme: 26 Haziran 2022 - 14:21

Kayserispor taraftarı ve futbol kamuoyu verilen 3 sezonluk transfer yasağının sebebini merak ediyor.  Bununla ilgili bazı duyumlar var akıllara zarar! bu duyumların detaylarına birazdan geleceğiz..

Kayserispor'da skandallar malesef bitmek bilmiyor

Özellikle Berna Gözbaşı'nın dönemiyle son 3 sezonda adeta skandallar kulübüne dönen Kayserispor'da yaşanan son skandal pes dedirtecek cinsten..

Berna Gözbaşı'nın yönetimi devralmasıyla olumsuzluklar açısından adeta ilkleri yaşayan Kayserispor Kulübüne son olarak UEFA ve TFF kanadından 3 sezonluk transfer yasağı gelmişti.

Evet bu hakikaten büyük skandal..

Şimdi Kayseri'deki spor kamuoyu ve Kayserispor'a gönül verenler Kayserispor'a verilen 3 sezonluk transfer yasağının sebebini merak ediyor..

Şimd dönelim asıl konumuzai;

Dün akşam satlerinde önce sosyal medyada sonra haber sitelerine Kayserispor ile ilgili  bomba gibi düşen skandal  bir haber vardı.

Kayserispor'a verilen transfer yasağı ile ilgili haberlerde deniyordu ki; 

Kayserispor'a 3 sezonluk transfer yasağının gelmesine neden Bilal Başacıkoğlu. Bu futbolcunun Kayserispor'a transferinden dolayı Feyenoord Kulübüne ödemmesi gereken 600 bin avro  zamanında ödenmediği için  Feyenoord Kulübü  FİFA'ya müracat etmiş ve bu gelişmelerin ardından Kayserispor Kulübüne FİFA tarafından  3 sezon boyunca transfer gelmiş.

Hatta bugün Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı'nın yakın çevrelerine 3 maçlık transfer cezası konusunda: "Bu ceza sadece Bilal Başacıkoğlu'ndan dolayı değil Mensah ile ilgili Atletico Madrid'e ödenmesi gereken taksitlerin ödenmediği için bu bu ceza geldi. Yani Bilal ve Mensah'ın eski kulüplerine ödeme yapılmadığı için bu ceza geldi" şeklinde görüş bildirdiği söylendi.

Ancak söylenene göre işin aslı hiç te öyle değilmiş!,  Üstelik UEFA'nın bir kulübe 3 maçlık transfer cezası vermesinin böyle iki futbolcunun alacakları yüzünden kesinlikle olamayacağı ifade ediliyor!  

Peki o zaman, Kayserispor'a 3 maçlık transfer cezasının altında yatan asıl sebep ne!

Bunu da açıklayacak olan ya da açıklaması gereken kişi de Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı..

Berna Gözbaşı'nın Kayseri kamuoyuna, Kayserispor'un düştüğü bu skandal durum ile detaylı bir açıklama bekliyor. 

Verilen bu ceza ile ilgili bana gelen çok enterasan bir bilgi var ancak teyit edilmiş bir bilgi değil. Şayet öyle ise uluslararası arenada Kayserispor açısından çok büyük bir imaj kaypı olacağı kesin..

Kayserispor'u böylesine zor bir duruma düşürenler ise  kulüp başkanı bunun açıklamasını biran önce yapması gerekiyor. 

Kayserispor'un şu yaşadığı sıkıntıların başında ise malesef kulübün kötü yönetimesi, beceriksiz bir transfer politikisı izlenmesi, milyon dolarlık çöp transferlerle yine Kayserispor'u milyonlarca zarara uğratılması geliyor..

 Berna Gözbaşı döneminde yapılan ve milyonlarca doların göz göre göre çöpe atıldığı o saçma transferlerde  Fernandes, Alibec, Kanga, şu an aklıma gelmeyen o kadar çok isim varki, hele bu kulüp iki sezon önce 6 teknik adamla ligi tamamlayabilmişti. Her bir teknik adama milyonlarca lira ödenmek zorunda kalınmıştı..

Kayserisopr'un şu günlerde 900 milyona varan borcundan bahsediliyor. Kayseri kamuoyu  Kulübü yönetenlerden,  Berna Gözbaşı'nın kulübü devraldığı dönemde kadroda bulunan ve satarak kulübün kasasına büyük paraların girdiği Doğan Alemdar, Emre Demir ve  Petro Henrique'nin  satışları ve Mensahın kira bedellerinin nerelere harcandığını merak ediyor!  

Sanırım tüm bunların ayrıntıları da Kayserispor'un yakın zamanda yapması gerektiği ancak her ne hikmetse ertelediği 'Mali Genel Kurul''da ortaya çıkacak. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar