Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    KAYSERİSPOR 42 GÜNDÜR GALİBİYETE HASRET

    18 Nisan 2021 - 14:37


    Kayserispor'da Konyaspor beraberliği  ortamı hayli germiş durumda. Taratftar haklı olarak endişeleniyor.  Kayserispor 7 Mart'ta Hatayspor deplasmanında aldığı 3-1'lik galibiyetin ardından 42 gündür galip gelemiyor.

    Ligin sonu yaklaştıkça tedirginlik te doğal olarak artıyor. Kayserispor'da alınan kötü sonuçların ardından her defasında hoca değişikliğine gidilmesi ve bu değişikliğin sonuca ve başarıya yansımamış olması Kayserispor'un durumunu iyice tehlikeye sokmuş durumda. 

    Kümede kalma savaşı veren Kayserispor'un şansı da giderek azalıyor. Konyaspor deplasmanında kaybedilen 2 nuanın ardından ligin tamamlanmasına tam 7 maç kaldı. Üstelik bu 7 maçta öyle kolay maçlar değil. 

    Mesela bu hafta Gençlerbirliği ile oynayacağızki Gençlerde ateş hattından kurtulma mücadelesi veriyor varını yoğunu ortaya koyacak, sonrasındaki hafta şampiyonluk hesapları yapan ve şampiyonluğun en güçlü adayı Beşiktaş ile onyacağız bu maç ta çok ama çok sıkıntılı.

    HAMZA HAMZA OĞLU İLE KAZANMAYI UNUTTU

    Süper Lig'de bu sezon 5'nci hoca ile çalışan Kayserispor, son olarak göreve gelen Hamza Hamzaoğlu ile de istediği sonuçları bir türlü alamıyor.

    Sarı-Kırmızılı ekip Hamza Hoca ile de adeta galibiyeti unuttu. Kayserispor Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çıktığı 4'ncü maçtan da galip gelemezken taraftarını da iyice endişelendirmeye başladı. 

    Hamza Hoca'nın geldiği hafta 31 puanla 16 sırada bulunan Kayserispor Hamza Hamzaoğlu'nun gelişinin ardından 4 resmi müsabakaya çıktı.

    Göztepe ve Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Kayserispor, Antalyaspor'a evinde 1-0 mağlup oldu ve bu hafta da deplasmanda Konyaspor ile golsüz berabere kaldı.

    Şu anda puanını 34 yapan Kayserispor puan cetvelinde ise 17. sırada yani düşme potasının 1 tık üzerinde yer alıyor.

    Yeni Malatyaspor'da 1.20 puan ortalamasının ardından Son Gençlerbirliği yenilgisi ile oradaki görevini bırakan Hamza Hamzaoğlu, Kayserispor'da ise geride kalan 4 maçta 0.75 puan ortalamasına sahip.

    Kayserispor'da beklentiyi karşılayamayan Hazma Hamzaoğlu ile Kayserispor'un bu hafta Gençlerbirliği ve sonrasında Beşiktaş deplasmanında nasıl bir performans sergileyeceği de merak konusu.

    Hamza Hamzaoğlu 60 gündür galibiyete hasret.

    Kayserispor'un büyük umutlarla takımın başına getirdiği Hamza Hamzaoğlu, bu sezon Süper Lig'de 60 gündür galibiyete hasret Kayserispor'a geldiği 4 haftadır galip gelemeyen Hamza Hoca, önceki takımı Yeni Malatyaspor'da da en son galibiyeti 20 Ocak'ta deplasmanda Hatayspor'a karşı almıştı.

    Hamza Hamzaoğlu 20 Ocak'taki 2-1'lik Hatayspor galibiyetinin ardından Yeni Malatya'da 6 maç galip gelemedi. ve sonrasında 3-2'lik Konyaspor yenilgisinin ardından Yeni Malatyaspor'daki görevine son verilmişti. 

    3-0'lık Fatih Karagümrük yenigisinin ardından 20 Mart'ta Kayserispor'un başına getirilen Hamza Hoca, çıktığı 4 maçtan 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak 3 puan toplayabildi.

    Kayserispor Hamza Hamzaoğlu ile beklediği çıkışı yakalayamazken taraftarını da iyice endişelendirmeye başladı.  

    Sarı-Kırmızılı ekip Hamza Hamzaoğlu ile beşinci maçına ise bu hafta evinde oynacağı Gençlerbirliği maçı ile çıkacak. Bu karşılaşmada alınacak olası bir yenigi ile Hamza Hoca'nın da durumu tartışılmaya başlanacak. 

    Hamza Hamzaoğlu ile 4 haftadır, genelde 6 haftadır galibiyete hasret kalan Kayserispor'da yönetime olan tepki de giderek çoğalıyor. Sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Berna Gözbaşı ve yönetime olan tepkiler artıyor.

    Bir grup taraftar Başkan Berna Gözbcşı ve ekibine biran önce istifa etmeleri yönünde paylaşılmalarda bulunuyor.  

    Bence Berna Başkanın daha fazla ısrar etmemesi gerekiyor. Gençlerbirliği maçı öncesi isitfasını vermeli aksi halde makas iyice daralıyor. 7 maç kaldı Kayserispor'un kümede düşmesini istemiyorsa şayet bu fedakarlığı vakit geçirmeden yapmalı.

    Aksi halde Kayseirspor seneye alt ligde müacadele etmek durumunda kalacak. Şayet bu takım küme düşerse de bunun enbüyük sorumlusu da Berna Başkan olacak. 

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar