• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



KAYSERİSPOR 38'İN PEŞİNDE!

18 Şubat 2022 - 21:07 - Güncelleme: 18 Şubat 2022 - 21:21

Süper Lig'de özellikle ligin 2. devresinde iyi bir çıkış yakalayan Kayserispor yarın çok önemli bir maça daha çıkıyor. 

Hem ligde hem de kupada başarılı bir çıkış yapan Kayserispor Giresun karşısında mutlak galibiyet arayacak. Sarı-Kırmızılılar yarın taraftarının da desteğini arkasına alarak güzel bir galibiyet alacağına inancım tam..

Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor Cumartesi Kadir Has Stadı'nda saat 16.'00 Giresunspor'u konuk edecek.

35 puanla 10. sırada yer alan Kayserispor bu zorlu karşılaşmadan galip ayrılarak puanını 38'e yani Kayseri plakasına çıkarmayı hedefliyor. Kulüp tribün desteğini arkasına alabilmek için Giresun maçı bilet fiyatlarını da 3.8 TL olarak açıkladı. 
 
Süper Lig'de mücadele veren Kayserispor Cumartesi Kadir Has Stadı'nda saat 16.'00 Giresunspor'u konuk edecek.

35 puanla 10. sırada yer alan Kayserispor bu zorlu karşılaşmadan galip ayrılarak puanını 38'e yani Kayseri plakasına çıkarmayı hedefliyor.

BİLET FİYATI 3.8 

Kayserispor Kulübü yarın akşam Kayseri'de oynanacak Giresun maçı hazırlıklarını tamamladı.

Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde bu zorlu 90 dakikanın hazırlıklarını tamamlayan Kayserispor'da hedef mutlak 3 puan. Kayserispor Kulübü Giresun maçını taraftarının da desteğini arkasına alarak kazanmak ve puanını da 38 yapmak istiyor. Bunun için de bir dizi hazırlıklar yapıldı.

Kayserispor Kulübü taraftarı tribüne çekmek için bir dizi kampanyalar yaptı. Bunların en başında ise Giresun maçı bilet fiyatlarını anlamlı bir rakama çekti.

Kayserispor Kulübü  tribün desteğini arkasına alabilmek için Giresun maçı bilet fiyatlarını da 3.8 TL olarak açıkladı. 

Giresunspor maçında Kayserispor'a bir destek te Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Maçın oynanacağı 19 Şubat günü saat 14.00 ile 1945 arası maça giden taraftarlar için  tramvayın ücretsiz olduğunu duyurdu. 

Giresunspor ile Süper Li'de 4. randevu

Kayserispor Giresinspor ile Süper Lig tarihinde 4. randevuya çıkıyor. İki ekip daha önce Süper Lig'de 3 kez karşılaştı oynanan 3 maçta ise 2'sinde Giresunspor galip gelirken 1 karşılaşmayı da Kayserispor kazandı. 

Kayserispor ile Giresunspor, toplamda ise 13 karşılaşmada karşı karşıya geldi. Bunlardan 6'sında Giresun galip gelirken 4 maçta Kayserispor kazandı 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

Maçı Ali Palabıyık yönetiyor.

Kayserispor'un 19 Şubat Cumartesi Kadir Has Stadı'nda oynayacağı zorlu Giresun maçında Ali Palabıyık düdük çalacak. 

Ali Palabıyık ile de ilginç istatistikler bulunuyor.  Ali Palabıyık 13 kez Kayserispor maçlarında görev almış bu karşılaşmalardan ise Kayserispor 4'ünü kazanmış 7 maçta mağlup olmuş, 2 maçta ise berabere kalmış.

Ali Palabıyık 2 kez de Giresunspor'un maçlarında göre almış. Giresunspor ise Ali Palabıyık'ın yönettiği 2 maçtan 1'inde galip gelmiş 1'inde ise mağlup olmuş





 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar