• Reklam
Reklam
Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



KAYSERİSPOR 3. LÜK ŞANSINI KAYBETTİ

13 Kasım 2022 - 21:54

Kayserispor ligde 14. hafta maçında evinde Konyaspor'a mağlup olurken devre arasına 3. sırada bitirme şansını da elinin tersiyle yitmiş oldu.

Karşılaşmayı 2-1 kaybederek 23 puanda kalan Sa-Kırmızılı ekip 6. sıraya geriledi. Oysa Kayserispor galip gelmiş olsaydı puanını 26 yapacaktı ve Galatasaray'ın ardında devreye 3. sırada giren takım olacaktı. 

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor Ligin 14. haftasında Kadir Has Stadı'nda konuk ettiği Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu.  

Majid Hosseini'nin 8. dakikada attığı golle 1-0'lık üstünlüğü yakalayan Kayserispor bu golden hemen sonra gelen Konyaspor'un golüne engel olamadı.  Konyaspor Calvo ile 9. dakikada 1-1'lik eşitliği yakaladı.

Konyaspor  22. Dakikada ise Mame Bream Driof'un penaltı golü ile maçta 2-1 öne geçti. ilk yarı bu skorla sona erdi ikinci yarıda da gelişen ataklar sonuç vermedi ve Kayserispor sahadan 2-1'lik skorla yenik ayrıldı.

Bu skorla Kayserisopr 23 puanda kalırken puan cetvelinde 6. sıraya geriledi. Puanını 24'e çıkartan Konyaspor ise puan cetvelinde 4. sıraya yükseldi. Kayserisopr  Konyaspor'a mağlup olurken bu sezon evinde Trabzonspor'dan sonra 2. yenilgisini de Konyaspor'dan almış oldu

Anadolu Derbisinde gülen taraf konuk takım Konyaspor oldu.  Dünya Kupası nedeniyle ligin 14. haftasında devre arasına girilen Süper Lig'de 15. hpafta maçları ise 25 Aralık't abaşlayacak. 

​​​​​​​Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar