Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    KAYSERİSPOR 195 GÜNDE 5 HOCA İLE REKOR KIRDI!

    22 Mart 2021 - 17:27 - Güncelleme: 22 Mart 2021 - 17:34


    195 GÜNDE 5 HOCA İLE REKOR KIRDI!

    Süper Lig ekiplerinden Kayserispor bu sezon çalıştırdığı teknik direktör sayısı bakamından farklı bir rekona imza atmaya hazırlanıyor.
    2020-2021 sezonuna 7 Ağustosb 2020 tarihinde Prosinecki’nin sözleşmesinin feshi ile anlaşmaya varılan  Bayram Bektaş ile başlayan Kayserispor son olarak ta önceki gün Hamza Hamzaoğlu ile anlaşmıştı.
    Sarı-Kırmızılı ekip, Bayram Bektaş ile başlayan ve Hamza Hamzaoğlu ile devam eden süreçte 5’nci hocayı görmüş oldu.

    İşte Kayserispor’un bu sezon çalıştırdığı hocaları;  

    Bayram Bektaş;

    1. 7 Ağustos 2020 Bayram Bektaş; 8 hafta görevde kaldı, 2 Galibiyet 4 yenilgi aldı. Kayserispor Bayram Bektaş yönetiminde 6 puan topladı. Bektaş Rize yenilgisi sonrasında görevi bıraktı

    Samet Aybaba
     
    1. Kayserispor 9 Kasım 2020’dde ise Samet Aybaba’yı takımın başına getirdi. Kayserispor Aybaba yönetiminde 8 maça çıktı 4 yenigi ve 4 beraberlik alarak 4 puan toplayabildi. dı. Galatasaray maçı ile göreve başlayan Aybaba 2-0’lık Beşiktaş yenilgisinin ardından 4 Ocak 2021’de görevi bıraktı.

    Alt yapı Hocacı Uğur Kulaksız; Kayserispor Aybaba’nın ardından 2 hafta Uğur hoca ile devam etti. Uğur Hoca ile Denizli ve Malatyaspor maçlarına çıkan Kayserispor bu iki maçtan 2 galibiyet ve 6 puan topladı.

    Dan Petrescu
     
    1. Kayserispor 4 Ocak 2021’de Romen Çalıştırıcı Dan Petrescu ile anlaştı Kayserispor Petrescu ile 8 maça çıktı. Gaziantep yenilgisi ile ilk maçına başlayan Petrescu ile Kayserispor 8 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik ve 4’te yenilgi alarak 8 puan toplayabildi. 2-0’lık Sivasspor yenilgisinin ardından Petrescu’nun da görevine son verildi.

    Uğur Kulaksız
     
    1. Kayserispor 24 Şubat’ta Petrescu ile yolları ayırırken, Başkan Berna Gözbaşı Alt yapı hocaları Uğur Kulaksız’ı takımın başına getirdiğini ve yeni hoca gelmeyeceğini açıkladı. Kayserispor Uğur Kulaksız ile 4 maça çıktı, Kayserispor Uğur Hoca ile Rize ve Hatay karşısında galip gelirken Galatasaray ve Karagümrük maçlarını kaybetti ve Uğur Hoca ile 6 puan topladı. Kayserispor Karagümrük maçı yenilgisinin ardından da Uğur Hoca’nın görevine son verdi.

    Hamza Hamzaoğlu
     
    1. Kayserispor Kulübü 20 Mart Cumartesi gece ilerleyen saatlerde Hamza Hamzaoğlu ile anlaştığını duyurdu. Şimdi önümüzde 6’sı içerde 4’ü dışarda 11 karşılaşma var. Kayserispor şu an 31 puanda Düşme potasının 2 tık üzerinde yer alıyor.
    Hamza Hamzaoğlu kötü bir teknik adam asla değil. Kariyeri de öyle kötü bir kariyer de değil. Lakin Kayserispor ortaya koyduğu futbolla, ortaya koyduğu mücadele ile hiçbir zaman güven vermedi. Takım Ruhu yok. Yönetimsel sıkıntı diz boyu..!

    Kayserispor 195 gün içinde altıbuçuk aylık zaman zarfında 5’nci hocayı göreve getirerek büyük bir rekora imza attı!

    Kayserispor’daki asıl sıkıntının Hocadan kaynaklanmadığını sezon başında ve devra arasında yapılan transfer yanlışlarından kaynaklandığını kime sorsanız bilir.

    Kayserispor’daki asıl sıkıntının kulübün doğru yönetilmediğinden kaynaklı olduğunu kime sorsanız söyler.

    Asıl sıkıntı hoca değiştirmek değil, yönetimdeki zihniyeti hatta yönetimi değiştirmek gerekiyor.  Bu zihniyet sürdüğü sürdece Hamza Hoca’nında bu takımda başarılı olması imkansız.

    Bu sezon yapılan onlarca tranfer hataları ve Kayserispor'un çöpe giden milyonlarca lirasının hesabını bir kenara bıraktık Bb kulüp malesef kötü yönetiliyor.

    Bu taraftara  çok yazık. Kayserispor'a gönül veren insanlara  çok yazık. Kayseri'den ve Kayseri'nin dışında Avrupa'da Kayserispor'a  gönül veren maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen gurbetçi hemşehrilerimize gerçekten çok yazık. 

    Hamza Hoca’nın gelişi sadece taraftarı birkaç haftalığına yine beklenti içine sokar sonra yine stres  sıkıntı..!!
     

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar