• Reklam
Reklam
Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



KADİR GECESİ, KAYSERİSPOR'UN DA 'KADER' GECESİ..

08 Mayıs 2021 - 16:29

Bu gece İslam Alemi'nin en kutsal gecelerinden biri Kadir Gecesi.

Öncelikle Tüm İslam Aleminin mübarek Kadir Gecesini tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını, duaların geri çevrilmediği bu mübarek gecenin ümmet-i İslam’ın ve tüm insanlığın  her tür maddi ve manevi kötülüklerden felah bulup sağlık, barış ve huzur dolu günlere vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Evet bu gece Kadir Gecesi. Bu gece aynı zamanda Süper Lig'de mücadele eden Kayserisopr'un 'Kader' gecesi. 

Kayserispor bu gece ligin 40. hafta maçında Gaiantepspor'u konuk edecek. Kadir Has Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak olan müsabaka Kayserispor için öylesine önem taşıyor ki sormayın gitsin.

Bu gece Kayserispr'un alacağı sonuç yeni sezondaki kaderini belirleyecek. Kayserispor gelecek sezon alt ligde mi mücadele edecek yoksa Süper Lig'de devam mı edecek işte bunun cevabı bu gece Kadir Has Stadında oynacak zorlu 90 dakika sonunde belli olacak.

Bu gece öylesine zorlu müsabakalar var ki bi taraftan zirveyi son derece ilgilendiren şampiyon adayı Beşiktaş'ın Galatasaray ile oynayacağı karşılaşma diğer yandan kümede kalıp kalmayacakları netleşecek olan düşme potasındaki takımların maçları.

Bizi şu aşamada kümede kalma mücacedelesi veren Kayserispor'un oynayacağı maç ilgilendiriyor.

Evet Kayserispor bu zorlu karşılaşmaya çok iyi hazırlandı. Yeni Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak yönetiminde Gaziantep maçına hazırlanan Kayserispor 39 puanla küme düşme potasının 1 tık üzerinde 17. sırara bulunuyor.

Kayserispor'un kalan iki maçı ise oldukça kritik. Sarı-Kırmızılı ekip bu haftadan sonra Başakşehir ile deplasmanda Fenerbahçe ile içeride oynayacak. 

Bu iki karşılaşmadan ziyade özellikle bugünkü maçın mutlak suretle kayıpsız geçilmesi gerekiyor.

Aksi halde Kayserisopr'da sıkıntılı bir süreç başlayacak demektir.

Kayserispor ile birlikte bu gece Ankaragücü'nün Fenerbahçe ile oynaycağı karşılaşma ve Erzurumspor'un Kasımpaşa ile oynayacağı müsabakaların sonuçları da büyük önem taşıyor.

Kayserispor Antep ile 14. randevuya çıkıyor.

Kayserispor bugün rakibi Gaziantep ile lig tarihindeki 14. randvuya çıkacak. Daha önce oynanan 13 karşılaşmada ise 5 kez Kayserispor'un galibiyeti, 4 kez Gaziantepspor'un galibiyeti bulunuyor. 4 karşılaşmada beraberlikle sonuçlandı.

Kayserispor kendi evinde ise Gaziantepspor ile 6 kez karşılaştı ve bu maçlardan 2'sinde Kayserispor galip gelirken 4'ünü Gaziantepsopor kazandı.

Evet Kadir Gecesi Kayserispor için 'Kader Gecesi' niteliği taşıyor. Umarız Kayserispor bu geceyi kayıpsız geçer ve son iki maça avantajlı çıkar. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar