Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    İSTATİSTİKLER GALATASARAY DİYOR AMA KAYSERİSPOR'UN ŞANSI DAHA YÜKSEK!

    12 Şubat 2022 - 15:50 - Güncelleme: 12 Şubat 2022 - 16:12

    Süper Lig'de 25. hafta maçında Kayserispor bu akşam deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. 

    İstasistiklerde  Galatdasaray'ın üstünlüğü var. Ancak her iki ekibin son haftalardaki performansı da ortada.

    Özellikle ligin ikinci devresi ile birlikte iyi bir çıkış yakalayan Kayserirsopr Hikmet Karaman yönetiminde hakikaten önemli başarıla imza atıyor.

    Ligde geçen hafta evinde Hatay'ı mağlup eden Kaylerispor hafta içinde de ligin güçlü ekiplerinden Fenerbahçe'yi Ziraat Türkiye Kupası'nda saf dışı bırakmayı başarmıştı. 

    Kayserispor'un Fenerbahçe'yi üstelik 45 dakika 10 kişi kaldığı bir maçta kupadan elemiş olması hafife alınacak bir başarı olmasa gerek..

    Öteyandan Galatasaray'ın durumu ortada. Bu sezon adeta sefilleri oynayan bir Galatasaray var. 24 haftanın ardından 7 galibiyet 7 beraberlik ve 10 yenilgi almış bir Galatasaray'dan bahsediyoruz. 

    Son yılların en kötü performansını ortaya koyan bir Galatasaray'dan bahsediyoruz. Oynadığı 24 maçta 29 gol atıp 34 gol kalesinde gol gören ve -5 avraja sahip olan Galatasaray'dan bahsediyoruz..

    Ortada böyle bir realite var. Hal böyle olunca bu akşamki Kayserispor Galatasaray maçının favorisi bence Kayserispor. 

    Ancak Kayserispor'un da bu akşam ayağının yere basması gerekiyor. Fenerbahçe galibiyeti artık geride kaldı. Oyuncuların tamamen bu akşamki oynayacakları Galatasaray maçına odaklanmaları gerekiyor. 

    Aksi halde "Galatasaray'ın durumu iyi değil nasıl olsa bu maçı da alırız" havaları varsa peşinen söyleyim Galatasaray'ın ekmeğine yağ sürerler. 

    Gelelim en sevdiğim böyülüme; İstatistikler..

    Rakamları özellikle de istatistikleri oldum olası sevmişimdi. 

    Kayserispor ile Galatasaray arasında özellikle Süper Lig'deki istatistiklerine şöyle bakınca insanın içi kararıyor.

    Çünkü Kayserispor'un 4 büyükler içerisinde en az galibiyeti olan rakibi Galatasaray.

    Kayserispor Galatasaray karşısında Süper Lig'de oynadığı 33 maçta sadece 3 kezg galip gelebilmiş..

    3. Randevu..

    Süper lig ekiplerinden Kayserispor bugün deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Renktaş iki takım Süper Lig'de bu akşam 34. randevuya çıkacak. Daha önce oynanan 33 maçta  Galatasaray 19 kez Kayserispor ise 3 kez galip geldi. 

    Süper lig ekiplerinden Kayserispor bugün deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geliyor. Renktaş iki takım Süper Lig'de bu akşam 34. randevuya çıkacak. 

    Kayserispor bu akşam İstanbul Nef Stadı'nda saat 19.00'da Galatasaray ile karşı karışya geliyor. Renktaş iki ekip Süper Lig'de bu akşam 34. randevuya çıkacak. Daha önce oynanan 33 maçta ise Galatasay'ın üstünlüğü bulunuyor

    İki ekip Süper Lig'de oynanan 33 maçta Galatasaray 19 kez galip gelirken Kayserispor 3 kez galip geldi 11 maç ise beraberlik ile sonuçlandı.

    Kayserispor ile Galatasaray Galatasary'ın sahasında ise bu akşam 16.kez karşı karşıya gelecek. Galatasary'ın sahasında oynanan maçlarda ise yine Galatasaray'ın üstünlüğü bulunuyor. İstanbul'daki maçlarda Galatasaray 11 kez Kayserispor 2 kez galip geldi. 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. 

    Sakatlıkları süren oyuncular:

    Galatasaray A.Ş.
    Kaan Arslan (Uyluk sakatlığı), Omar Elabdellaoui (Koronavirüsü), Fatih Öztürk (Denge bozukluğu), Fernando Muslera (Çapraz bağlarda gerilme)

    Kayserispor
    Ugur Demirok (Kırmızı kart cezalısı), Ali Karimi (Oynama izini yok), Silviu Lung Jr. (Sakatlığı bilinmiyor), Emre Demir (Koronavirüsü), Carlos Mané (Sakatlığı bilinmiyor), Gustavo Campanharo (Koronavirüsü), Bernard Mensah (Çapraz bağ sakatlığı), Dimitrios Kolovetsios (Çapraz bağ sakatlığı)

    34 puanla puan cetvelinde 10. sırada bulunan Kayserispor 28 puanla 13. sırada bulunan Galatasaray karşısında galip gelerek ligin ikinci yarısındaki başarılı çıkışını bu akşamda sürdürmeyi planlıyor. 

    Maçın hakemi Sarper Barış Saka'nın dikkat çeken istatistiği.

    Bu akşam oynanacak zorlu 90 dakikanın hakemi Sarper Barış Saka. Bu hakemin çok ilginç ve dikkat çeken bir istatistiği var. 

    Şöyleki:

    Sarper Barış Saka Galatasaray'ın 4 maçını yönetmiş ve Galatasaray bu 4 maçı da galibiyetle bitirmiş..

    Sarper Barış Saka Kayserispor'un ise 3 maçını yönetmiş ve Bu 3 maçtan Kayserispor sadece 1 kez kazanabilmiş. 
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar