• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



İNŞALLAH HAMZA HOCA İLE SEZONU KAPATIRIZ!

23 Mart 2021 - 19:17 - Güncelleme: 23 Mart 2021 - 19:29

Süper Lig'de bu sezon yine sıkıntılı bir dönem yaşayan Kayserispor'da Hamza Hamzaoğlu çalışmalara başladı.

Dan Petrescu'nun görevine son verilmesinin ardından Uğur Hoca ile geçirilen 4 haftanın ardından takımın başına getirilen Hamza Hamzaoğlu inşallah sezon sonuna kadar görev yapma fırsatı bulur ve inşallah Kayserispor'u ligde bırakır.

Dileklerimiz ve dualarımız elbette Kayserispor'un kümede kalması, elbette Kayserispor'un küme düşmemesi. 

Çünkü onca borçla Kayserispor'un küme düşmesi bu külübün kapısına kilit vurulması anlamına gelir. Sezon sonu itibarıyla 450-500 milyon TL'ye ulaşması muhtemel borçtan bahserilişyorki hakikaten olası bir küme düşmede Kayserispor amatör lige kadar gider.

Bu yüzden diyoruz ki Kayserispor'un bu sezonu kalan 11 maçı çok iyi değerlendirmesi gerekiyor.

Halen 31 puanla 16'ncı sırada bulunan Kayserispor kalan 11 maçını final niteliğinde oynayacak.

Hamza Hoca Kayserispor'da görevi kabul etmekle adeta ateşten gömlek giymiş durumda.

Her ne kadar Kayserispor'u bu kötü duruma, kötü yönetim ve sezon başındaki ve devre arasında yapılan yanlış transferler sebep olsa da insan yine bir umut deyip Hamza Hamzaoğlu ile kümede kalmayı arzuluyor.

Hamza Hoca'nın geldiği hafta bir avantaj olarak görülebilir. Bu hafta liglere ara verildi. A Milli Takımın FİFA 2022 Dünya Kupası Avrupa Grubu eleme maçlarına denk geldi.

A Milli Takımın yarın 27 Mart ve 30 Mart olmak üzere bu hafta 3 önemli maçı var.

Bu maçlar nedeniyle de liglere ara verildi.

Verilen ara en azında Hamza Hoca'nın takımı tanıması Kayserispor'daki sakatların iyileşmesi adına büyük bir kazanım olalibir.

İnşallah bu durumu Kayserispor avantaja dönüştürür ve Hamza Hoca ile çıkacağımız ilk maça yani Göztepe maçına iyi bir hava ile çıkılır ve galibiyetle başlar. 

Son Rasında Trabzon ve Antalya maçları var. Hamza Hoca bu üç maçı iyi bir sonuçla geçerse Kayserispor ligde kalma adına önemli bir avantaj elde etmiş olur 

Bu önümüzki 3 maç çok önemli bu üç maçı iyi atlatırsa Hamza Hamzaoğlu'nun Kayserispor'daki geleceği de en azından sezon sonuna kadar garantilenmiş olur.

Aksi Halde Hamza Hamzaoğlu'da sezon sonunu göremez ve Kayserispor sezonu 6'ncı hoca ile tamamlamak zorunda kalır. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar