Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



     'HIZIR' VALİ GÖKMEN ÇİÇEK! GÖREV YAPTIĞI YERLERDE 'DEVLET BURADA' DEDİRTİYOR..

    21 Şubat 2023 - 15:28 - Güncelleme: 21 Şubat 2023 - 15:35

    Hakikaten de öyle.. 

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, koordinatör vali olarak gittiği deprem bölgesinde adeta bir 'HIZIR' gibi çalışıyor çabalıyor. Gecesini gündüzüne katmış çaresizlik içindeki insanların yardımlarına koşuyor.  Vali Çiçek;  Bulunduğu yerde devlet burada dedirtiyor,  devletin de şefkatini merhametini vatandaşlarına hissettiriyor.




    Merkezi Kahramanmaraş olan ve şu an akadar 41 bini aşkın vatandaşımızın hayatını kaybettiği 2 büyük deprem felaketinin ardından bölgeye koordinatör vali olarak gönderilen  Gökmen Çiçek deprem bölgesindeki özverili ve samimi gayretleri ile adeta depremzedelere derman olmaya onların sıkıntılarını gidermeye bölgedeki koornidinasyonu sağlamaya vargücü ile çalışıyor. 

    12 Mayıs 2022'de 2 yıl görev yaptığı Afyonkarahisar'dan Cumhurbaşkanı'nın kararnamesi ile Kayseri'ye gelen Vali Gökmen Çiçek, henüz daha Kayseri'de görev yapalı 1 yıl bile olmadan bütün şehrin ilçeler ve köyler dahil sevgisini kazanmıştı.



    Kayseri yararına belediyeler ve STK'lar tarafından gerçekleştirilen bütün projelere destek olan bizzat içinde yer alan Vali Gökmen Çiçek 6 Mayıs'ta Kahramanmaraş merkezli büyük 2 deprem sonrasında Cumhurbaşkanı tarafından bölgeye koordinatör vali olarak görevlendirildi.

    Vali Çiçek, büyük deprem felaketinin  meydana geldiği daha ilk saatlerde Kahramanmaraş'a ulaşarak oradaki kurtarma çalışmaları yardım faaliyetlerinin organizasyonu, depremzedelerin huzurlu bir şekilde çadırlara yerleşmesindeki koorinasyon çalışmaları ve deprem bölgesinin güvenliği gibi bir çok konuda gayretli bir çalışma ortaya koyuyor.

    Vali Çiçek, Afyonkarahisar'ın ardından geldiği Kayseri'de sadece vatandaşların değil bürokrat kesiminde şehirdeki bütün kaykamamlar ve belediye başkanlarının da büyük teveccühünü kazanmıştı. 

    Adeta bir 'HIZIR' gibi bölgede büyük bir gayretle çalışıyor

    Vali Çiçek şimdi deprem bölgesinde gecesini gündüzüne katıyor günlük 1-2 saat uyku ile depremzedelere yardımcı olabilmek için vargücü ile çaba sarfediyor.  Çİçek Vali, Adeta HIZIR gibi bölgede ihtiyacı olan depremzedelerin yardımına koşuyor

    Devletin de şefkatini merhametini vatandaşlarına hissettiriyor.

    Vali  Kahramanmaraş'ta depremin ilk gününden ilk saatlerinden itibaren beri hem vatandaşlara moral veriyor, hem yaralarına merhem oluyor. Vali Çiçek bölgede koordinasyon çalışmalarını yürütürken, devletin de şefkatini merhametini vatandaşlarına hissettiriyor.



    Bulunduğu yerde devlet burada dedirtiyor.. 

    Binlerce insanın hayatını kaybettiği, 100 binin üzerinde vatandaşın yaralandıı yine milyonlarca insanımızın evsiz kaldığı bu büyük felakette bu zorlu dönemde canını dişine takan, gecesini gündüzüne katan, bulunduğu yerlerde vatandaşa 'devlet burada ' dedirten vatan millet bayrak sevdalısı Vali Çiçek depremzedelerinde gönlüne taht kurmuş durumda.   
    Vali Çeçek'ten dikkat çeken mesaj:

    Deprem bölgesindeki faaliyetler ile ilgili zaman zaman sosyal medya hesabından da paylaşımlar yapan Gökmen Çiçek, şu ifadelere yer veiyor: "Allah bu büyük millete yardım etsin...Milletimizin bu acı günlerinde alanda öyle fedakar insanlar gördüm öyle kardeşlik, yardımlaşma olaylarına şahit oldum ki ve şunu bir daha anladım bizi ayakta tutan birbirimize olan sevdamız tutkumuz olduğu sürece hemen ayağa kalkacağız" 



    Eminim bu millet vatanına, milletine, bayrağına aşık insanları seven böylesine özverili ve candan bir gayret ortaya koyan Vali Çiçek gibi vatan kahramanlarını asla ve asla unutmayacaktır. 

    Allah razı olsun sayın valim Yolunuzu bahtınız hep açık olsun.. 

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar