• Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



ÇAYKUR RİZESPOR, KORAY GENCERLER'İN YÖNETTİĞİ MAÇLARI GENELDE KAZANIYOR!

31 Ekim 2020 - 14:36 - Güncelleme: 31 Ekim 2020 - 15:12

ÇAYKUR RİZESPOR, KORAY GENCERLER’İN YÖNETTİĞİ MAÇLARI GENELDE KAZANIYOR!

Kayserisopr’un yarın deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçı ile ilgili ilginç bir ayrıntı dikkat çekiyor.
Çaykur Rizespor, karşılaşmayı yönetecek olan hakem Koray Gencerler’in görev aldığı karşılaşmalarda kolay kolay maç kaybetmiyor.

Üstelik bu konu ilgili ilginç bir detay da göze çarpıyor.

ÇAYKUR RİZE KORAN GENCERLER’İN YÖNETİTĞİ 12 KARŞILAŞMADAN SADECE 2’SİNİ KAYBETMİŞ!

Evet Çaykur Rizespor Koray Gencerler’in yönettiği toplam 12 karşılaşmadan sadece 2’sinde maç kaybetmiş. Diğer 9 maçtan 7’sinde galip gelmiş 2’si de beraberlikle sonuçlanmış.

Kayserispor ise Koray Gencerler’in yönetiği 9 karşılaşmadan sadece 3’ünde galip gelebilmiş.

Yarın oynanacak karşılaşma öncesi böyle bir istatistik var ortada. Bu durum tesadüf müdür? Yoksa Hakem Koray Gencerler’in Rize’ye bir zaafımı var yarın ki performansından göreceğiz.

 KAYSERİSPOR RİZESPOR İLE 19. RANDEVU

Süper Lig ekiplerin temsilcimiz Kayserispor yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Önceki hafta evinde Sivasspor’a 3-1 mağlup olan  Kayserispor ve geçen hafta deplasmanda Sivasspor’u 3-1 mağlup eden Çaykur Rizespor yarın karşı karşıya geliyor.

Sarı-Kırmızılı ekip, Çaykur Rize ile Süper lig kariyerinde yarın 19. Ranvuya çıkacak. Kayserispor ile Çaykur Rizespor daha önce 18 kez karşı karşıya gelmişti.

Oynanan 18 maçta ise Kayserispor’un 8, Çaykur Rize’nin 5 galibiyeti bulunuyor. 5 karşılaşmada beraberlikle sonuçlanmış.

Rize’de oynanan karşılaşmalarda ise Çaykur Rize’nin üstünlüğü bulunuyor. Kayserispor Çaykur Rize ile deplasmanda Süper Lig’de top0lma 9 kez karşılaştı. Bu maçlarda Kayserispor 2 kez galip gelirken, Çaykur Rize 4 kez kazandı. 5 maç ta beraberlikle sonuçlandı.

Süper Lig’in yanı sıra alt ligleride eklersek Kayserispor ile Çaykur Rize bugüne dek toplam 31 karşılaşmada karşı karşıya geldi.

Genelleme yapıldığında da yine Kayserispor’un üstünlüğü bulunuyor. Kayserispor geride kalan toplam 31 maçta 12 kazanmış, Çaykur Rize ise 9 kez kazanmış, 12 karşılaşma da beraberlikle sonuçlanmış.

Piyasa değerlerine bakıldığında Kayseirspor, 18.5 milyon Avro piyasa değerine sahipken, Çaykur Rize 32 milyon Avro piyasa değerine sahip bir kulüp olarak dikkat çekiyor.

KAYSERİSPOR 6 PUANLA 17. SIRADA ÇAYKUR RİZE 8 PUANLA 6. SIRADA

Süper Lig’in iki ekibi Kayserispor geride kalan 6 haftada 5 maç oynadı ve geçen haftayı bay olarak geçirdi. Sarı-Kırmızılı ekip, oynadığı 5 maçta Kasımpaşa ve Ankaragücü’nü mağlup ederken, Alanyaspor, Erzurumspor ve Sivasspyor takımlarına mağlup oldu.

Bayram Bektaş YönetimindekiKayserispor bu 5 maçta 4 gol atarken kalesinde de 8 gol gördü -4 averaja sahip. Kayserispor attığı 4 gol ile Ligde en az gol atan ikinci takım konumunda. İlk sırada ise Gençlerbirliği bulunuyor 3 gol ile.

Çaykur Rizespor ise Stjephan tomas ile müthiş bir çıkış yakaladı. Çaykur Rize geride kalan 6 haftada 2 galibiyet 1 beraberlik alarak 8 puan topladı özellikle son hafta Sivasspor’u deplasmanda 3-1 gibi farklı bir skarlo mağlup etmeyi başaran Çaykur Rizespor ortaya koyduğu futbolla da dikkat çekti. Çaykur Rize 6 maçta 9 gol attı 8 gol yedi ve +1 avarajı bulunuyor.

MAÇIN HAKEMİ KORAY GENÇERLER

Kayserisporispor’un yarın Çaykur Rize’nin stadında oynayacağı karşılaşmayı ise Koray Gencerler yönetecek. Koray Gencerler daha önce Kayserispor’un 9 maçında görev almış ve Kayserispor Koray Gencerler’in yönettiği 9 karşılaşmadan 3 galibiyet ve 3 beraberlik 3’te yenilgi almış.

Aynı şekilde Koray Gencerler Çaykur Rizespor’un da 12 maçın ıyönetmiş. Çaykur Rizespor Koray Gencerler’in yönettiği 12 maçtan 7 galibiyet 2 beraberlik almış. Çaykur Rize Koray Gencerler’in yönettiği sadece 2 karşılaşmada mağlup olmuş.

BAYRAM BEKTAŞ İÇİN FARKIL BİR ÖNEM TAŞIYOR! 

Kayserispor’un yarın işi göründüğü gibi kolay değil. Çaykur Rize maçı her açıdan zorlu geçecek. Son dönemde eleştiri oklarına hedef olan Bayram Bektaş için de yarın ki karşılaşma ayrı bir önem taşıyor. Özellikle oyun sistemi ve tercih ettiği oyuncular bakamında sıkça eleştirilen Bayram Hoca’nın durumu bu karşılaşmanın sonucuna göre netlik kazanacak gibi görünüyor.
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar