Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    BERNA GÖZBAŞI'NIN O SÖZLERİ YÖNETİCİLERİ ÇOK KIRMIŞ!

    28 Mayıs 2021 - 20:58

    Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'nın önceki gün yaptığı bir açıklama vardı. Ajanslara düşen açıklamada, Berna Başkan; şuu anki yönetimi işaret ederek, " Beklediğim desteği bulamadım" dedi.

    Açıkçası böyle bir açıklama Kayseri'de şok etkisi yarattı. 

    Berna Başkan 22 Kasım 2019'da 'da Hamdi Elcuman'ın istifasının ardından yönetim kurulu kararı ile başkanlığa getirilmişti. Berna Gözbaşı 7 Aralık 2019'da da yapılan genel kurul sonrasında başkanlığı seçilmiş ve yeni yönetimini de oluşturmuştu. 

    O genel Kurul'da Başkanlığa seçilen Berna Gözbaşı'nın yönetiminde ise şu isimler yer almıştı:

    Berna Gözbaşı, Mustafa Tokgöz, Semra Demirer, Ali Kaynar, Süleyman Akın, Mustafa Gülsoy, İsa Gün, Ahmet Solak, Gökhan Çetinkaya, Ali Süslü, Burran Topuz, Soner Topsakal, Onur Gözbaşı, Rıfat Pehlivan, Yücel Şahin, Oğuz Ortaköylüoğlu, Hasan Köse ve Nurullah Mert Kahyaoğlu.

    Mevcut Yönetimden Mustafa Tokgöz istifa etmiş daha sonra Başkanın danışmanı olarak tekrar göreve getirilmişti, Süleyman Akın yine istifa etmişti. 

    Başkan Gözbaşı 17 kişilik bu yönetim ile bu yönetimle  7 Aralık 2019'dan bu tarafa yaklaşık 18 aydır görev yapıyor. :Bu yöneticiler bu süreçte acısıyla tatlısıyla Kayserispor Kulübü yönetiminde yer aldılar.

    Berna Gözbaşı'nın 18 ay birlikte yol aldığın 17 kişilik yönetim kurulundaki ekip arkadaşların için "Aradığım desteği göremedim" demek hakikaten çok kırıcı bir ifade olmuş.

    Başkanın o sözleri mevcut yöneticileri fazlasıyla kırmış.

    Başkan böyle değil de çıkıp : Yonetim olarak 1.5 yıl kader birliği yaptık herkes gücü yettiğince katkı verdi kimi para kimi emek ama enbuyuk katkıyı ben verdim"  dese hakikaten çok yücelirdi.

     
    Başkanın o açıklamasında yine dikkat çeken başka bölümlerde vardı. 

    Başkan ayrıca yönetimle ilgili başka dikkat çeken şeyler de söyledi. Berna Gözbaşı'nın "Nasıl başkanlığa geldiğim belli olduğu için, yönetici listesindeki arkadaşlar ile de sonradan tanıştığımı belirteyim. Yani listemi ben belirlemedim" diyor

    Mevcut yönetiminde beklediğim desteği bulamadım derken bu yönetimi de ben belirlemedim diyerek önümüzdeki süreçte yapılacak olan genel kurulda yönetime gircek isimeri bu sefer kendisinin belirleme gayretine girdiğini de ortaya koyuyor.

    Öncelikle Kayserispor bu şehrin takımı kişilerin asla değil. Bu kulübü öyle kalp kırarak birilerini hiçe sayarak yönetemezsin.

    "Bu yöneticileri ben getirmedim" diye 1.5 yıl görev yaptığın insanların onurları ile oynayamazsın. Yöneticilik demek sadece emanat para bulmak değil.

    Önümüzdeki süreçte Kayserispor'un genel kurulunda yeni yönetim nasıl oluşacak. Berna Gözbaşı kimleri yönetimine alacak ve bu aldığı isimler kulübe ne kadar maddi katkı sağlayacak bunu da hep birlikte göreceğiz.
     

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar