Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    BERNA GÖZBAŞI NE YAPMAK İSTİYOR?

    21 Nisan 2021 - 16:20 - Güncelleme: 21 Nisan 2021 - 20:42

    Son Gençlerbirliği beraberliği ile Kayseirspor'da işler iyice arap saçına dönmüş durumda. Sen doğrudan rakibin olan bir takımı üstelik Kadir Has'ta yenemiyorsan hangi takımı yeneceksin.

    Kayserispor'un kümede kalması mucizelere bağlı..

    Kayserispor tarihinde hiçbir dönem bu kadar aciz duruma düşürülmemişti. Ligin bitimine 6 maç kaldı ve Kayserispor'un kümede kalabilmesi mucizelere bağlı. En büyük mucize ise Berna Gözbaşı'nın istifası!

    Makas giderek daralıyor. Rakipler kazanıyor kayserispor kaybediyor. Bakın aşağıda herkesin düştü dediği Ankaragücü aldı başını gidiyor. Yeni Malatya puanını 37 yaptı, Gençlerbirliği Kayseri'den aldığı 1 puanla yeniden hayata döndü. 

    Kayserispor Berna Gözbaşı döneminde öyle aciz durumlara düşürüldü ki tarihte böyle tablo görülmedi. Berna Gözbaşı kulübü şehirden, taraftardan ve medyadan uzaklaştırıp kendi oyuncağı haline getirdi. 

    Sezon başında yapılan birbirinden saçma transferlerle Kayserispor'un trilyonlara resmen çöpe atıldı. Henüz sezon daha bitmeden 5'nci teknik direktör değişikliği ile tarihe geçti.

    5 haftadır takımın başında olan Hamza Hamzaoğlu'da bu kötü gidişe dur diyemedi. Hamza Hoca ile tek bir galibiyet dahi alınamadı.

    Kayserispor şu anda 17. sırada ve 35 puana sahip. Küme düşme potasının 1 tık üzerindeyiz. Bugün Ankaragücü Denizli'den 1 puan aldı ve puanını 38 yaptı. Erzurumspor, Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendi ve puanını 34'e çıkardı. Kayserispor'un işi hakikaten çok zor.

    Lige 6 maç kaldı çok küçük te olsa bir şans hala var gib ancak bunun için Berna Gözbaşı'nın inadı ve egoyu bırakıp biran önce işi ehline teslim etmesi gerekiyor.  

    Şimdi biraz başa dönelim; 

    Berna Gözbaşı Kayserispor'a nasıl başkan olmuştu dilerseniz işe burdan başlayalım bunnu içinde şöyle bir hafızalarımızı yoklayalım; 

    İlk olarak Erol Bedir tarafından yönetime alınmıştı..

    Organize sanayi bölgesinde faaliyet gösteren bir yatak firmasının ortaklarından olup, sporla, özellikle futbolla hiç bir ilgisi ve bilgisi olmayan Berna Gözbaşı iki yıl önce, bir renk olur, kadınlarında Kayserispora ilgisi artar gibi düşüncelerle,  önceki başkan Dr.Erol Bedir tarafından yönetime alınmıştı. 

    Berna Gözbaşı, 6 ekim 2019 da tüm ısrarlara rağmen  Erol Bedir'in göreve devam etmeyip istifası sonrasında başka  HEVESLİ de çıkmayınca, Kayserispor başkanlığına getirilmişti.

    Kendisinin şiddetli ARZU ve İSTEĞİ vardı ama konuyla alakasız ve kulüp yöneticiliğinin, SOSYAL MEDYA vasıtasıyla yapılabileceğini zanneden bir kişinin bu göreve seçilmesi ve başarısı için, Onursal ve Eski kulüp başkanlarının, Belediye başkanlarının, milletvekillerinin yol göstericiliğine ihtiyacı olduğu gibi genel kurulun tasvibiyle birlikte Büyük KAYSERİSPOR TARAFTARInın da ciddi desteği gerekliydi.

    İşin başında bunların hepsi sağlandı. Maddi manevi tüm destekler verildi. Ancak  Berna Gözbaşı, göreve gelir gelmez sırasıyla, kendisine destek olup, HEVESİNİ kırmayan tüm taraflarla ilişkisini koparmış, yalan-yanlış ve çoğu iftira niteliğindeki açıklamalarıyla yanında, yakınında futboldan anlayan kimseyi bırakmadı.

    Kendisi-Kardeşi ve danışmanıyla birlikte muhteşem bir ÜÇLÜ oluşturdu!
    Berna Gözbaşı bu üçlüyle koca KAYSERİSPOR'U idare etmeye kalkıştı. Hele hele kulübün gerçek sahipleri olan Taraftarları YOK! sayması ise korkunç bir yanılgı oldu.

    "Ben olmasam takımınız olmazdı" söyleminde bulunan bir kişinin derhal bir sağlık kuruluşuna gitmesini tavsiye ediyorum.

    Avrupa Süper ligi kurmak isteyen ve bu nedenle 6 milyar dolar kaynak oluşturan Dünya devi takımların,TARAFTAR tepkisi nedeniyle bir gecede çark edip projelerinden vazgeçmek zorunda kaldıklarını unutmayalım. Kaldı ki, bahse konu kulüpler ŞİRKET olup,şahıslara aittir.

    Oysa, Kayseirspor'da şu anda "Kayserisporu şirket yapar,üzerime geçirip istediğimi yaparım,Taraftarda, kimsede karışamaz" diye bir düşünce hakim. Sırf bu nedenle başta Taraftarlar olmak üzere bütün ilgililer dışlanmak isteniyor ise, bu hesap yanlıştır ve Karpuzatandan döner.!

    Sayın Berna Gözbaşı; 

    Acemiliğin, işbilmezliğin ve söz dinlemezliğin sayesinde geçtiğimiz sezon; KÜME DÜŞTÜK!
    Ancak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müdahalesi ile  kurtulduk.

    Bu sezon, son 6 maça girerken ligde kalmamız mucizelere bağlı.!

    En büyük mucize ve beklenti ise; Ya kenara çekilip, bu işi bilenlere imkan sağlamanız veya EGO nuzu yenerek, kapı kapı dolaşıp kişilerin tecrübe ve tavsiyelerine kulak asmanızdır.

    Tabii taraftardan ve siz yokkende görev yapıp kulübün var olmasını sağlayan eski yöneticilerden dilemeniz gereken koca bir özürü de unutmayalım!

    Aksi halde,

    Bu sezonda ligden düşmemiz kaçınılmaz olacak ve bu ŞEHİR BUNU ASLA UNUTMAYACAKTIR!!

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar