Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    BERNA GÖZBAŞI İŞ ADAMLARINI ELEŞTİRİRKEN KULÜBÜ NASIL YÖNETTİĞİNE DE BAKMALI!

    17 Mayıs 2022 - 16:40

     Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı İstanbul'da oynanacak Türkiye Kupası maçı öncesi Kayserili işadamlarına çattı. Başkan Gözbaşı işadamlarını eleştirirken malesef kendisinin kulübü nasıl yönettiğini hiç ama hiç görmüyor..

    Kayserili işadamları kulübe yapılan yardımların paraların nerelere gittiğini gayet tabi bilmek istiyor. Bilmeyince de ister istemez böyle tavır takınabiliyor. 

    Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, 3-0 biten Malatyaspor maçı sonrasında yaptığı bir açıklama sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

    Kayserili iş adamlarından destek beklediklerini ancak bazı işadamlarının Kayserispor'un İstanbul'da oynayacağı Türkiye Kupası final maçı için otobüs pazarlığı yaptığını belirterek yine işadamlarına çattı.

    Hemen her fırsatta Kayserili işadamlarını ve Kayseriyi yöneten insanları Kayserispor'a destek vermemeklele eleştiren Berna Gözbaşı son olarak deplasmana otobüs konusunda eleştiri oklarını Kayserili işadamlarına yöneltti. 

    Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı işadamlarını bu şekilde eleştirirken çuvaldızı kendisine asla batırmıyor. Çünkü Kayserili işadamları da Kayserispor'un şeffaf yönetilmediğinden şikayetçi.

    Kayserispor'a Kayserili işadamları ve Kayseriyi yönetenlerin aktardıkları maddi manevi desteğin hoyratça kullanıldığını borç üstüne boç yapıldığını savunan işadamları hal böyle olunca verdiklerini paranın nereye gittiğini haklı olarak sormalarına karşın cevap alamayınca ister istemez böyle bir tavır takınmak zorunda kalıyor.

    Öncelikle Kayserispor Başkanının kulübü şeffaf yönetmesi aldığı yardımların yapılan desteklerin nerelere harcandığını kuruşuna kadar açıklamalı beyan etmeli sonra da Kayserili iş adamları kulübü destek çıkmıyorsa o zaman çıkıp eleştirmeli. 

    Bilindiği üzere Kayserispor 26 Mayıs Perşembe günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Sivasspor ile Ziraat Türkiye Kupası final maçında karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Kayseri'de Süper Lig'in 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor'u yarı final 2. maçında  4-2 mağlup ederek finale kalmayı başaran Kayserispor'da şimdi İstanbul'da oynanacak final maçının hazırlığı yapılıyor.

    Özellikke Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor'un da onursal başkanı olan Memduh Büyükkılıç'ın büyük gayretleri ile İstanbul'da oynanacak final maçı için Kayseri'de 100 otobüs kaldıracakları sözünü vermişti. 

    Hatta Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'da Belediye Başkanlarının 100 otobüs sözünün ardından "Bende 100 otobüs veriyorum" diye söz vermişti..

    Böyle bir ortamda Kayserispor başkanın çıkıp "İş adamları STK başkanları benimle 1 otobüs mü 2 otobüs mü  pazarlığı yapıyor" demesi çok tuhaf doğrusu.

    Malatyaspor maçı sonrası bu açıklamayı yapan Berna Gözbaşı hatta diyor ki, "Bütün yükü ben taşıyorum." diyerek te Kayseri'nin desteğini de hiçe saymış oluyor. 

    Berna Gözbaşı'nın böyle tutum sergilemek yerine daha yapıcı davranması ve de çok önemli olan husus burası kulübü kesinlikle ve kesinlikle ŞEFFAF yönetmesi gerekiyor  diye düşünüyorum.

    Sen kulübü şeffaf yönetmezsen STK'larda iş adamları da Kulübü yapacağı destek konusunda şüpheyle yaklaşmaya devam edecektir!! 

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar