Mustafa DURAN

    Mustafa DURAN



    BERNA BAŞKAN NE YAPACAĞINI DÜŞÜNÜYOR!

    22 Şubat 2021 - 00:29 - Güncelleme: 22 Şubat 2021 - 12:11


    KAYSERİSPOR'DA İŞLER ARAP SAÇINA DÖNDÜ, TARAFTAR YÖNETİME "GEREĞİNİ YAP" DİYOR  BERNA BAŞKAN İSE NE YAPACAĞINI DÜŞÜNÜYOR!

    Kayserispor'da işler iyice sarpa sardı..

    Sivasspor deplasmanında alınan 2-0'lık yenilgi bardağı tamamen taşırmış durumda. 
    Takım 4 haftadır galip gelemiyor. 

    Alanya, Erzurum ve Ankaragücü beraberliklerinin ardından Sivasspor deplasmanında alınan yenilgi  Kayserispor'un kümede kalma şansını iyice zora sokmuş durumda.

    Taraftar durumdan hayli rahatsız. Kapalı Kale Grubu lideri Ahmet Dirgenali, bir twit atmış:

    "Kayserispor’u tarihinde 2 sefer üst üste düşürme başarısına ulaşmayın , ne yapılması gerekiyorsa yapın.Kayserispor’la yatıp kalkan insanlar var onları düşünün" Evet Kapalı Kale lideri Dirgenali aslında olayı özetlemiş. Taraftarın gönlünden geçene tercüman olmuş.

    Tamda böyle bir durum söz konusu. Mevcut yönetim malesef böyle devam ederser peş peşe ikinci sene takımı küme düşüren ekip olarak tarihe geçecek.

    Böylesine acı bir tablonun yaşanmaması için Berna Gözbaşı yönetiminin bir an önce gereğini yapmasI gerekiyor. 

    Peki taraftarın böyle bir beklentisi böyle bir isteği varken Berna Başkan ne düşünüyor? Başkanın ne düşündüğünü tahmin etmek fazla da zor değil.

    Berna Başkan muhtemelen aşağıda sıralayacağımız şeyleri düşünüyordur! 


    BERNA BAŞKAN NE YAPACAĞINI DÜŞÜNÜYOR!!!?

    "-Önce destek istedim. Verdiler. Aday oldum."

    "-Futbolla ilgili bilgi birikimim ve başka aday olsaydı seçilme ihtimalim yokken verilen destek sayesinde seçildim."

    "-Seçim öncesi 20 gün vekaleten başkanlık yapıp kulübün tüm aktif-pasiflerine hakim oldum ve beni bekleyen tabloyu bilerek genel kurulda aday oldum ve yetkiyi aldım."

    "-Görevi aldıktan sonra, her başarısız icraatımda, benide aralarına alıp bugün BAŞKAN olmamı sağlayan eski yönetici arkadaşlarımı suçladım. Bolca twit atıp çok sevdiğim SOSYAL MEDYAYI benim hatalarımı gündemden düşürmek için, önceki yönetime yönlendirdim."

    "-Sürekli BAŞARISIZDIM ve beni kurtaracak yeni yeni konular bulmam lazımdı, ESKİ BORÇLAR konusu ilaç gibi geldi,epeyce idare ettim."

    "-Yönetime aldığım arkadaşların bir kısmı bu işten anladıkları için ya istifa noktasına getirip istifa ettirdim, kalanlarıda birşeye karıştırmadım. Dolayısıyla  "Ortak Akıl" ı kullanmadım!!"

    "-Takımın asli sahibi olan BÜYÜK KAYSERİSPOR TARAFTARI nı nasılsa pandemi nedeniyle stada gelemiyorlar, biraraya gelip dertleşemiyorlar, üstelik  "Üniversite sınavında Türkiye derecesi de yapmamışlar"diye dışladım."

    "-Kayserisporun tek resmi taraftar derneği olan KAPALI KALE grubu da attığı twitlerle rahatsızlıklarını iletmiş, beni "ikaz etmiş"  ama bu hafta maç yok, bolca antreman görüntüsüyle bu işide unuttururum."

    "-Takımı bir kere düşürdüm, hırsım engel oldu bırakmadım .Kendime bir şans daha  verdim. Ya bir daha düşersem, iki yıl ayni ligde üst üste küme düşersem bu kez neyi bahane ederim?."

    "-Hep krizden ve ilgili insanların arasına sokulan "NİFAK" tan beslendim. Bu kulübe  büyük hizmetleri geçmiş insanlara yapılan "İFTİRALAR"gündemi meşgul ederken benim işim kolaylaştı."

    "-Ancak,ŞAPKA DÜŞTÜ,KEL GÖRÜNDÜ!!?"

    "Yaptığım icraatlar, aldığım oyuncular, yaptığım Hoca tercihleri artık sorgulanır oldu. Önceleri birtakım bahanelere sığınabiliyordum.Ama saha sonuçlarıyla birlikte "MIZRAK ÇUVALA SIĞMAZ" oldu."

    "-Hata ve AFFEDİLEMEZ yanlışlarımı eski yönetimlere,kendi çalıştırdığım
    profösyönellere, menejerlere yıkma çabamda bana yardımcı olan ve bir takım ilişkilerle??! elimde tutabileceğimi zannettiğim ulusal medya mensuplarıda artık körü körüne sahip çıkamıyor. Onlarda bu kadar kötü idarenin yanında olmak istemiyorlar."

    "-BAYAN olmamdan dolayı spor kamuoyunun ve KAYSERİSPOR'u sevenlerin POZİTİF AYRIMCILIĞIda bitti.!!"

    "-Bonservislerinin bizde olmasıyla övündüğüm, bu ACEMİLER MANGASI futbolcuları ben elimden nasıl çıkaracağım??."

    "-İşin İçinden çıkamıyorum. Ben şimdi nasıl bir TWİT atacağım? Yoksa atmayacakmıyım?

    "O zaman "BEN NEDEN BAŞKAN OLDUM"
    ?

    Evet Başkan büyük ihtimalle bu sıraladığım ifadeleri sürekli tekrarlıyordur. 
    Evet MIZRAK ÇUVALA SIĞMAZ oldu. taraftar tepkili, takım kümeye gidiyor. Devre arasında yapılan transferlerde büyük bir facia olduğu ortaya çıkmış durumda..

    Kayserispor tepe taklak gidiyor. Kayserispor freni patlamış kamyon misali bayır aşağı süratle iniyor.
    Berna Başkan Kayserispor'u zerre kadar seviyorsa bu taraftara zerre kadar saygı duyuyorsa, Kayserispor'un daha fazla zarar görmemesi için biran önce GEREĞİNİ YAPMALI! 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum

    Son Yazılar