• Reklam
Reklam
Reklam
Mustafa DURAN

Mustafa DURAN



5 HOCA İÇİNDE EN BAŞARILISI OLAN UĞUR HOCA ALT YAPIYA GÖNDERİLDİ!

24 Mart 2021 - 15:07 - Güncelleme: 24 Mart 2021 - 15:22

Kümede kalma mücadelesi veren Kayseirspor'da ilginç gelişmeler ilginç olaylar devam ediyor. 2020-2021 sezonunun bitimine henüz 11 hafta kala 5 hoca değişikliğine geden Kayserispor aradaığı başarıyı Hamza Hamzaoğlu ile yakalamayı hedefliyor

Dileğimiz Kayseirspor'un başarıı olması ve bu sezon ligde kalması. Ancak yönetimin tutarsız ve yanlış kararları nedeniyle Kayserispor malesef bir türlü düze çıkamadı.

Bayram Hoca ile sezona başlandı 2 galibiyet 4 yenilgi aldı 6 puan topladı sonra gönderildi,

Samet Aybaba geldi, 4 beraberlik 4 yenilgi aldı 4 puan topladı gönderildi, 

Petrescu geldi 2 galibiyet 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı 9 puan topladı gönderildi

Petrescu'dan sonra yönetim, hoca arayışımız olmayacak Uğur Kulaksız ile çalışacağız dedi
.

Uğur Hoca ile Petrescu döneminde 4 hafta maça çıkıldı 2 galibiyet ve 2 yenilgi alındı. Uğur Hoca ile ayrıca Samet Aybaba'nın gidişinin ardından da 2 hafta maça çıkıldı 2 galibiyet 6 puan da oradan aldı ve Uğur Hoca ile Kayserispor 12 puan topladı.

Şimdi sezon bitimine 11 hafta Hamza Hamzaoğlu geldi. Bugüne dek görev yapan hocalar Bayram Bektaş 6 puan
Samet Aybaba, 4 puan
Petrescu, 9 puan ve
Uğur Kulaksız 12 puan toplayan hocalar olarak dikkat çekti.


Bugün Hamza Hoca yardımcıları kamuoyuna açıkladı ve Hamza Hamzaoğlu'nu ekibinde Kayseri'den bir antrenör malesef yer almadı.

Arkadaşlar diyor ki" Hamza Hoca ekibine yabancı birini sokmaz" kardeşim Kayserispor'un alt yapı hocası, Kayserispor'da bu sezon 6 maçta takımın başında çıkmış ve 4 galibiyeti var 12 puan toplamış.

Kelli felli teknik adamlar, bile bu sezon bu puanı toplayamazken Uğur Hoca ile Kayserispor 12 puan toplamış ve tecrübeli teknik adamları geride bırakarak 12 puan toplamış Uğur Hoca yeniden alt yapıya gönderildi..

Lakin Hamza Hoca, ekibine Uğur Hoca'yı dahil etmemiş.

Yönetim bu konuda bence hata yapmış. Kardeşim patron sensin parayı veren sensin. Masaya otururken benim antrenörüm sizin ekibinizde yer alacak diyebilirdin. O zamanda Hamza Hoca kabul etmezmiş. Etmesin kardeşim Kayserispor'a başka hoca mı yok. 

İşte sezon başından bu yana, Kayserispor yönetiminin tutarsız hamleleri yüzünden yanlış transferler yüzünden bugünlere gelindi.

Şimdilerde kümede kalabilme adına hamleler yapılıyor. Bunun için öncelikle akla gelen hoca değişikliği oluyor.

Hoca değişikliği çare olacak mı bilinmez ancak asıl sıkıntının yönetimde olduğu ve yönetimin değişmesi gerektiğini SAĞIR SULTAN biliyor 

Gönlümüz elbette, Kayserispor'un kümede kalması yönünde Ancak, hal böyleyken taraftarın da fazla beklenti içine girmemesi ileride ki muhtemel hayal kırıklığının da önüne geçecektir diye düşünüyorum. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Son Yazılar