Metin KÖSEDAĞ

    Metin KÖSEDAĞ


    Yakını değil, uzağı...

    22 Nisan 2022 - 17:08

     SOKAĞIN sesini dinlemek, iyi yorumlamak aslında bir çok sorunun çıkış yolunu bulmak demektir. Sokağın sesi halkın sesidir.

    İyiyi kötüyü kendi içinde barındıran bu ses bir çok kişinin siyasi hayatına yön vermiştir. Tabi ki bunu iyi okumak, iyi yorumlamak gerekiyor. Özellikle yerelde etrafıyakını değil, uzağı görmek lazım. Gözü kapalı yakını baz almak yerine sokağın sesine kulak vermek gerekir. Bunu yapan daima kazanmıştır.

     

    Baki Ersoy...

    SOKAKTA karşılığı olan bir siyasetçi. 15-20 yıldır bu memlekette milletvekilliğini yapanların bir çoğundan daha fazla tanınır. MHP İl Başkanlığı ile başlayan siyasi hayatının basamaklarını çok erken yol aldı. İyi işleri de var, ama kendisine “en büyük zararı en yakın etrafı” verdi. Yanlışına bile alkış tutup, “aslanım, kaplanım” diyenlerin bugünlerde hiç sesi çıkmıyor. Neden çıksın ki, onlar için “Kral öldü, yaşasın yeni Kral...

    EYT’liler...

    MİLYONLARI ilgilendiren EYT, yani Emeklilikte Yaşa Takılanlar belki de bir çok siyasi partiden daha iyi örgütlenmiş durumda. Sosyal medyayı çok iyi kullanıyorlar. Yeri geldi mi hiciv sanatı üzerinden hükümete mesaj da veriyorlar. Bugüne kadar istediklerini alabilmiş değiller. Hatta öyle ki “Bu sorunumuzu çözmezseniz oy moy yok..” diye gözdağı da veriyorlar. Evet; görünen o ki EYT’liler bir hayli sıkıntılı. 2023 seçimlerine kadar sorunları çözülür mü bilinmez, ama o zamana kadar “iyi bir rol sahibi”

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum