Hasan Irmak

    Hasan Irmak

    Konuk Yazar

    KAYSERİSPOR SEZON BAŞINDAKİ YANLIŞ TRANSFERLERİN SIKINTISINI ÇEKİYOR!

    11 Nisan 2021 - 20:55

    Kayserispor bugün Kayseir Kadir Has Stadı'nda mutlak suretle yenmesi gereken bir karşılaşmadan puansız ayrıldı.

    Kayseirspor Antalyaspor'a 1-0 mağlup olurken hakikaten de büyük bir fırsat tepti. Tabir yerindeyse resmen 'Kafasına sıktı' 

    Böyle maçların asla telafisi olmaz. Bakın Ankaragücü'ne Hikmet Karaman ile müthiş bir çıkış yakaladı. Rize öylesine, rakipler aldı başını gidiyor.

    ayserispor yerinde sayıyor.  Aslında yerinde saysa bile bana göre çok iyi yerinde de saymıyor geriye gidiyor. 1 ileri gidiyor 2 geriye geliyor.

    Sen ilk yarıda yaptığın transfer hatalarının üzerine 2-3 takviye yapıp takımı güçlendirmen gerekirken, ikinci yarı tekrar sekiz transfer yapıp ve mevcut oyunculardan daha kötü oyuncu takviyeleri yaptın

    Bu yanlış ve yetersiz  takviyelerle alıp yola çıkarsan böyle duvara karşı yürürsün, sen eğlenebilirsin ama lig biter.

    Ancak illede eğlenmek istiyorsan önce  kümede kalırsın sonra  takımı alırsın ailelerini de alırsın gidersin bir barda kulüpte müzikli bir şekilde eglenirsin olay biter, ama maçlar devam ederken takımı rehavete sokmak büyük hataydı.

    Bir örnek vermek istiyorum Ankaragücü ile .Ankaragücü takımı mevcut kadrosunu 1-2 veya üç takviye ile güçlendirerek ve yeni bir hocayla üstüste puanları alarak ateş çemberinden kurtulmuştur.

    Milli maç arası takımı toparlayıp Antalya’ya kampa sokmamın meyvesini topluyorlar. Burada Hikmet Hocanın ne kadar kurt hoca olduğunu yazmak lazım.

    Biz ne yaptık bu esnada, yeni hocayla anlaşarak kalan maçalarımızdan puan yada puanlar hasabına girdik. bu saatten sonra takımı psikolojik olarak iyi hazırlamalı çünkü zorlu bir viraja girdik.

    iki maç üst üste alırsak ibre bizden yana dönecektir , aksi takdirde Allah muhafaza kendimizi PTT liginde buluruz.

    Böyle zorlu durumlarda düşmeye oynadığın süre zarfında  Avrupa’da kulüpler takıma psikologlar getiriyor psikologlar takımı bir nevi psikolojik olarakta  geri kalan maçlara hazırlıyor . Bu desteği  Kayserispor’da oyuncularına vermeli.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum