• Reklam
Reklam
Reklam
Hacı YAKIŞIKLI

Hacı YAKIŞIKLI

Misafir Kalem

MAHALLE YANARKEN SAÇINI TARAYANLAR!

17 Ekim 2020 - 22:13 - Güncelleme: 17 Ekim 2020 - 22:27

MAHALLE YANARKEN SAÇINI TARAYANLAR!

PKK: O bizim çocuğumuz, YPG: O bizim çocuğumuz, FETÖ: O bizim çocuğumuz, DHKP-C: O bizim çocuğumuz, LBGT: O bizim çocuğumuz, İSRAİL: O bizim çocuğumuz, DAEŞ: O bizim çocuğumuz..! Hepsi sizin çocuğunuzsa siz kimin çocuğusunuz?

Onların yere izmarit bile atmayan cici çocukları ormanları yakarken onlar ne yapıyor?

Eylemi PKK yapmışsa susuyorlar! İnsanı PKK öldürmüşse görmüyorlar. Belediye başkan adayını PKK destekliyorsa kendine “sözde” ülkücü diyenler bile sessizce destek verip hiç konuşmuyorlar! Lafa gelince Recep Tayyip Erdoğan taklidi yapıyorlar, lafa gelince Devlet Bahçeli taklidi yapıyorlar; icraata gelince Murat Karayılan’ın emir eri olacak kadar alçalıyorlar, menfaat uğruna vatanlarını satmaktan imtina etmiyorlar!

İşte bunlar hep Joe Biden’in beslemeli çocukları!

“Yerli, milli, bağımsız, büyük ve güçlü Türkiye” deyince “Aaa sende mi Erdoğan’ı destekliyorsun?” diyenler kendilerine bir sorsun: “Neden güçlü Türkiye denince akla Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu gibi isimler gelmiyor?

Ormanlar yanıyor, ama güya üç ağaç için milletin evlatlarını molotofla yakmaya kalkanlar susuyor! Siz bazılarını yürür sanırsınız; ama Hans’ın, Benjamin’in, Elizabeth’in beslemeli çakalları sadece ürür! Biz onları millete kinlerinden tanıyoruz, kirli seslerinden tanıyoruz ve onlar “ilk kez” milletin sesinden bu denli korkuyorlar! 

Ormanları yakanın PKK olduğunu bildikleri halde bazıları “Yok canım, küresel ısınmadır o” diyerek milletin aklıyla alay etmeye kalkıyor!

İşte bunlar hep Gezi Zekâlılar!

Ellerine “kaz” alıp yollara düşenler, 24 saat canlı yayın yapılan meydanlarda “Ağaaaç” diye bağıranlardan biri çıkıp da “Ormanları ve içindeki tavşanları yakan PKK kahrolsun” demedi!

İşte bunlar hep alçaklık kitabının kahpe önsözü!

Millet susanları da pusanları da kin kusanları da görüyor! Dün Gezi Parkı’nda duran adamlar, oturan adamlar, s.çan adamlarla millete operasyon çekenler nasıl rezil olduysa elbette tarih ve talih karşısında millete kin besleyenler de zelil olacaktır! Onlar mahalle yanarken saçlarını taramakla meşgul bir avuç azgın azınlık! O kadar yanıyorlar ki ateşleri Hatay’dan çıkıyor!

1980 askeri darbesiyle bizzat devletin yetki verdikleri tarafından Partiya Karkeren Kürdistan (PKK) isimli örgütleri yeniden üretmeyi özlüyorlar. DAEŞ’e karşıymış gibi yapıp Türkiye eliyle bu terör örgütü yok edilince de üzülüyorlar.

İşte bunlar hep Pensilvanya Papazı’nın ruh ikizleri, kendilerini fonlayanların ruh öküzleri!

“MEDYANIN ÇOĞU HÜKÜMETİN 

ELİNDE Mİ?”

Medyanın % 95’inin “hükümetin elinde olduğu” sözleri tamamen yalan! Bakın şimdi mevzu şu! Eğer siz “Türkiye gelişsin, yerli teknoloji artsın, güçlü ülke olalım” diyorsanız size “hükümet yanlısı” diyorlar!

MİT mensubunun mezarı” diye haber veriyorsanız, “Türkiye çöküyor” algısını pompalıyorsanız, “Erdoğan Katar Emiri karşısında eğildi” diye montaj hileleri yapıyorsanız “muhalif ve özgür medya” diyorlar!

Kim diyor? Bu tanımları kim yapıyor? “İktidara gelirsek tüm gazetelere el koyacağız” diyen zihniyet yapıyor! Bunlara kanmayın! Birileri sizi “etki altına almaya” çalışarak kendi cephesinin lejyoneri haline getirmeye çabalayabilir.

Ayasofya-i Kebir Camii’nin açılması bile yüzyılın damgasıyken, Kıbrıs’ta Kapalı Maraş bölgesinin açılması 46 yıllık tarihi yeniden şahlandırırken şimdi biz bir soru karşısında “Kapalı Maraş’ın neresi olduğunu” anlamakta zorlananların peşinden mi gideceğiz? Üstü kalsın canım istemez, kendine tarak alırsın!

“KARABAĞ OPERASYONUNU 

TÜRKİYE Mİ YAPTI?”

Ermenistan işin içine Türkiye’yi çekerek meseleyi uluslararası hale getirmeye çalışsa da kimse bu numaraları yemedi. Savaşı Azerbaycan kendi iç dinamikleriyle sürdürüyor. Lakin dün “Turan taktiği” nasıl ki Türk halkları arasında “milli taktik” idiyse şimdi de Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı gibi operasyonlarda kullanılan teknik ve taktikler “milli bir hal” almaya başladı. Zeytin Dalı ve Karabağ Operasyonu birbirine benziyor. İşte bu da Türklerin üst aklıdır!

Türkiye bir gün Batı’nın “dış güçler” diye bahsettiği ülke olacak ve kulaklarımız bunu duyacak; yeter ki dik durmaktan vazgeçmeyelim! 

“AKİT TV KAPATILSIN DİYEN 

FOX YÖNETİCİSİ”

Geçtiğimiz günlerde bir röportajda Fox TV Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk; “Neden Akit TV kapatılmıyor?” diye sordu. Muhteşem! Hem bağımsız medya ve çok sesli düzen diyeceksin hem de üstelik kendisi de medya yöneticisi olmasına rağmen çıkıp “Akit TV kapatılsın” diye çağrı yapacaksın! Tebrik ederim, bu kadar eğri omurgayla hâlâ ayakta durabiliyor ya hakikaten alkışı hak ediyor. Bir tarak da Doğan Bey’e verelim lütfen!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum