• Reklam
Reklam
Reklam
Hacı YAKIŞIKLI

Hacı YAKIŞIKLI

Misafir Kalem

Kılıçdaroğlu bile Erdoğan'ı referans gösteriyor ​​​​​​​

20 Aralık 2021 - 15:49

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; “Asgari ücret 2021’in başındaki gibi olmalıydı” diyor. Farkında olmadan o bile Erdoğan dönemini referans gösteriyor. Demek ki 2021’in başında asgari ücretin alım gücü iyiydi. Peki, tamam Kemal Bey; ama siz o gün 2021’in başında da; “Erken seçim yapılsın” diyordunuz. Şimdi sırf Erdoğan’ı eleştirmek için yine onun dönemini mi örnek gösteriyorsunuz?

“FAHİŞ FİYATLAR VE DÖVİZ”

Fahiş fiyat var mı? Var! Döviz yükselişi dengesiz mi? Evet!

Biz bunu her fırsatta belirtiyor ve “Mutlaka çözülmesi gerekir” diyoruz. Ama birileri ısrarla; “Erdoğan istifa etmeli, erken seçim olmalı” diyor. Onlar 3. Havalimanı yapılırken de “Erken seçim” diyordu. Dertleri Türkiye’nin gelişmesi ve vatandaşın refahı değil; dertleri gelişen Türkiye’nin üzerine paraşütle zort diye oturmak!

“TAMAM, ERKEN SEÇİM OLSUN”

Bir vatandaş araba alırken bile markası, modeli, benzinli olup olmayacağı, rengi, motor hacmi gibi detaylar kafasında belliyken koskoca partilerin cumhurbaşkanı adayları için hiçbir şey belli değil!

Şoförleri yok ama, “Yola çıkmaya hazırız” diyorlar. Aslında hazır oldukları tek şey var; o da hazıra konmak! Hazır oldukları tek şey var; Başkan Erdoğan’ın ülke için oluşturduğu tüm kazanımların üzerine oturmak! Hazır olan tek şey büyük ve güçlü Türkiye!

“YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ 

BASTIRAMAYACAK”

Askeri vesayet ile ekonomik sorunlar iç içeydi. Hepsini Erdoğan çözdü! Yasakçıların başı Çankaya’dayken ayakları üniversitede rektörlük yapıyordu. Hepsini Erdoğan çözdü! PKK dağda bomba patlatırken FETÖ kamu kurumlarında yuvalanıyordu. Doğan Medyası bir taraftan, Uzan Medyası bir taraftan manipülasyon üretiyordu. Koyun ile kurt izleri, at ile it izleri birbirine karışıyordu. Hastanelerde millet çile çekerken yeni doğmuş bebeğini parasızlık yüzünden doğumhaneden çıkaramayan babalar çare arıyordu.

Dün tüm bu ve benzeri mevzuları tek tek çözen Recep Tayyip Erdoğan elbette ekonomik saldırılara karşı da çözümler üretecektir diyen çok sayıda vatandaş var. İnsanlara “alternatifleri” sorduğumda neredeyse tamamı; “Yaparsa yine Erdoğan yapar” diyorlar.

 “BAŞKOMUTAN ERDOĞAN”

Cumhurbaşkanı aynı zamanda orduların Başkomutanı’dır! Bugün Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’dır. Millet ittifakının henüz adı açıklan(a)mayan adayı Türkiye ordularına “başkomutanlık” yapabilir mi? Yaparsa nasıl yapar? Mesela ordularımız ve Mehmetçik sınır ötesinde PKK ile mücadele ederken; “Ordulaaaar, haydi işi gücü bırakın geri dönün, ben sınır ötesi tezkereye onay vermedim, hayır dedim” mi der? 

“KILIÇDAROĞLU’NUN ADAYLIĞI”

Kılıçdaroğlu’nun “Cumhurbaşkanı Adayı” olacağı kulislerde zayıf ihtimal olarak görülüyor. Bugüne dek tek adaylığı CHP Genel Başkan Adaylığı oldu ama ona da kasetle geldi.

Onun cumhurbaşkanı adayı olmasını kendisinden ve partiyi temizledikten(!) sonra kalan kurmay ekipten başkası istemiyor. Meral Akşener kesinlikle istemiyor! Bakalım köprünün altından bazı “sular” akacak mı? Neticede siyasetin neler getireceği belli olmaz!

“MİLLET İTTİFAKI AK PARTİ’Yİ GEÇTİ Mİ?”

Millet İttifakı’nın Ak Parti ve MHP’yi geçtiğini söyleyenler var. Anketler açıklıyorlar ama maşallah o anketçiler partilerin kapısında yatıp kalkıyor. Bir düşünelim! Millet İttifakı’nda CHP ve İyi Parti var. “HDP yok” diyorlar. Saadet, Deva, Gelecek henüz katılmadı. O zaman sorarlar; kedi buradaysa bu perhizi lahana turşusuyla mı yaptın? Ciğeri sorma gitsin!..

“YARGI BAĞIMSIZ OLACAKSA 

KAVALA’YI KİM BIRAKACAK?”

Yabancı büyükelçiler Kavala için ortak bildiri yayınlayınca İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener; “Osman Kavala konusu iç mesele değil” diyerek adeta Türkiye’yi hizaya çekmeye çalışanların yanında durmuştu. 

“Biz iktidara geldiğimizde yargı bağımsız olacak” diyen Kemal Kılıçdaroğlu; “İktidara geldiğimizde Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala serbest kalacak” diye konuştu.

Hani yargı bağımsız olacaktı? Siz yargı mısınız ki Kavala ve Demirtaş’ın çıkmasına “garantör” oluyorsunuz?

“FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ”

Sözcü Gazetesi “2020’nin Felaketleri” manşeti atarak Ayasofya-i Kebir Camii’nin açılışını “felaketler arasında” göstermişti. Şimdi çıkmış “Türkiye’de fikir özgürlüğü yok” diyorlar. Acaba neyin özgürlüğünü istiyorlar? Mesela “2021’in felaketleri” diyerek “Türkiye daima Müslüman yurdu” şeklinde bir felaket(!) mi belirtecekler?

“DİKKAT”

Birçok “yabancı” kaynaklı haber sitesi isimlerinin sonuna “…Türkçe” ibaresini ekliyor. Ama Türkçe yazıp gavura hizmet ediyorlar. Takip ettiğiniz haber sitelerine aman dikkat edin!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum