• Reklam
Fatih DOĞAN

Fatih DOĞAN

Misafir Kalem

GHEZZAL İSTEDİ VİDA KURTARDI

28 Şubat 2022 - 15:45

Güven'e, Batshuayi'ye verilen şansın 10'da biri verilmediğine göre dün Altay maçında çözemediği gol sorunundan dolayı eleştiri yöneltmeyi haksızlık olarak görüyorum. Gayretli, çalışkan, takım için oynayan ama gol atamayan bir görüntüdeydi.

Larin'in yokluğunda solda oynayan Kenan Karaman da savunma ve hücum oyununun içinde verimli bir performans sergiledi. Güven ve Kenan da gol beklentilerine cevap veremeyince "Golü kim atacak?" sorusuyla birlikte gözler Ghezzal, Alex'e çevrilmişken galibiyet yolunu duran toptan Vida açtı.

Vida'nın ikinci yarının başındaki kafa golünde kornerden asist yapan Ghezzal, 72'de de Kenan'ın direkten dönen ortasını ve devamında Alex'in yine direğe nişanladığı pozisyonunda da hazırlayıcı olarak vardı. Ghezzal, 90 dakikada gol atmasa da oyunu ve paslarıyla daha iyisini yaptı.

Beşiktaş'ın Ghezzal gibi oyun kalitesi ve performansına ulaşacak, Vida gibi ekstra işler yapacak 5-6 oyuncusu sahada olmalı ki galibiyetler daha kolay gelsin. Aksi takdirde sadece koşan, mücadele eden oyuncularla her maçı kazanmak mümkün değil. Josef gayretli olsa da orta sahada daha farklı liderlik ve daha iyi bir maç beklerdim. Alışılmış lider karakterinin eksikliği hissedildi

Alex'in girdiği ve gecenin başarılı isimlerinden Lis'in çıkardığı pozisyonlar futbol adına görülmeye değerdi. Ancak yıldız isim bunları atacak. Çünkü Beşiktaş son dönemde kaçanların bedelini çok ağır ödemeye başladı. Kappel'in 90+4'te vuruşunu Ersin çıkarmasa ya da son dakika uzun süren inceleme sonucunda çıkan VAR kararı aleyhte sonuçlansa Beşiktaş hak etmediği iki puan kaybıyla karşı karşıya kalabilirdi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum