• Reklam
Fatih DOĞAN

Fatih DOĞAN

Misafir Kalem

BEŞİKTAŞ İÇİN BERABERLİK İYİ!

21 Şubat 2022 - 16:19

"Beşiktaş'a ilk 11 yaz" deseler, ilk yazacağım futbolculardan ikisi Rosier ve Josef olur. Zorlu Adana Demirspor deplasmanında 6 eksik oyuncu arasında üretken ve fiziksel olarak takım seviyesinin üstünde olan bu iki isim yoktu.

Oyun özellikle ilk yarı beklenenden daha sert geçti. Burada merak edilen Rosier'in yerine oynayan, devre arası Uşak'tan kiralık çağrılan Kerem'in Vargas karşısındaki performansıydı ki ilk golün asistini adrese teslim ortayla yapacak kadar değerli bir oyun çıkardı. Alex'in hırsı ve attığı gol "Golü kim atacak?" sorusuna iyi bir cevap oldu.

İlk yarıda Yunus ve Balotelli ile 3 pozisyon bulan Adana Demirspor, fırsatları harcadı. Balotelli'nin, Vida'nın kapattığı pozisyonda attığı golün, öncesinde Vargas'ın Ghezzal'ın ayağına basması nedeniyle VAR'ın uyarısıyla iptal edilmesi ise doğru bir karardı. Tansiyonu yüksek oyunda Ghezzal top kontrolü ve pozisyonlardaki liderliğiyleErsin Destanoğlu da 55-60 diliminde öne çıkan isimlerdi.
İkinci yarıda oyunun dengesi ev sahibinin lehine değişti.

Ardından performansı hırçınlığının gölgesinde kalan Vargas'ın yerine Assombalonga'nın girişi baskıyı artırsa da son 15 dakika gereğinden fazla kapanan Beşiktaş defansını golcüler değil stoper Samet aştı ve pek de dostça oynanmayan maçta puanlar paylaşıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum