• Reklam
Reklam
Reklam

YAKAMOZ TEMİZLİK FABRİKA TEMİZLİĞİNE DE EL ATTI

Yakamoz Temizlik Kayseri'de başarılı çalışmaları ile dikkat çekmeye başladı. Yakamoz Temizlik Şirketi Fabrika ve sıfır bina temizlik alanına da el attı. OSB'deki bir çok firma Yakamoz Temizlik şirketinden temizlik hizmeti almak için adeta sıraya girmiş durumda.

YAKAMOZ TEMİZLİK FABRİKA TEMİZLİĞİNE DE EL ATTI
19 Eylül 2022 - 13:56
Yakamoz Temizlik Kayseri'de başarılı çalışmaları ile dikkat çekmeye başladı.

 Kayseri futbol kamuoyunun da yakından tanıdığı isim olan ve Kayseri'de ilk kadın amatör spor kulübü başkanı Hülya Doğan'ın sahibi olduğu Yakamoz Temizlik Şirketi  Fabrika ve sıfır bina temizlik alanına da el attı. OSB'deki bir çok firma Yakamoz Temizlik şirketinden temizlik hizmeti almak için adeta sıraya girmiş durumda. 


Firma sahibi Hülya Doğan, fabrika temizliği alanında da tecrübeli kadrosu ile hizmet vermeye başladıklarını söyledi. Hülya Doğan, deneyimli kadrosu ile güvenli konusunda çok titiz bir çalışma yaparak fabrika temizliği konusunda da çalışmalara başladıklarını gösterilen ilginin ise hayli sevindirici olduğunu söyledi.  



İşyeri ve eleman güvenliğini birinci planda tutarak kaliteli ve iyi hizmet vermeyi amaç edintiklerini kaydeden Yakamoz Temizlik Şirketi sahibi Hülya Doğan, sıfın bina temizliği konusunda da yine deneyimli personeli ile faaliyet gösterdiklerini söyledi.



HABER: AYAKLIGASTE.COM
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum