VİDEO ÇEKERKEN ÇATIDAN DÜŞEREK FECİ ŞEKİLDE CAN VEREN GENÇ KIZ ALEYNA TİLKİ'YE Mİ ÖZENDİ!

    23 yaşındaki genç kız, kuzeni ile birlikte çıktığı çatıda video çektiği sırada 50 metre yüksekten düşerek feci şekilde can verdi. 23 yaşındaki Kübra Doğan'ın bundan bir kaç gün önce klip çekimleri için Kız Kulesi'nin çatısına çıkan ünlü şarkıca Aleyna Tilki'ye mi özendiği soruları akıllara geldi

    VİDEO ÇEKERKEN ÇATIDAN DÜŞEREK FECİ ŞEKİLDE CAN VEREN GENÇ KIZ ALEYNA TİLKİ'YE Mİ ÖZENDİ!
    21 Ağustos 2021 - 12:11 - Güncelleme: 21 Ağustos 2021 - 12:51
    (ÖZEL HABER ) VİDEO ÇEKERKEN ÇATIDAN DÜŞEREK FECİ ŞEKİLDE CAN VEREN GENÇ KIZ ALEYNA TİLKİ'YE Mİ ÖZENDİ!

    İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen olayda 23 yaşındaki genç kız, kuzeni ile birlikte çıktığı çatıda video çektiği sırada 50 metre yüksekten düşerek feci şekilde can verdi.

    Video şektiği esnada üzerine bastığı plastik materyalin kırılması sonucu 50 metre yükseklikten aşağı düşerek feci şekilde hayatını kaybeden  23 yaşındaki Kübra Doğan'ın, bundan bir kaç gün önce klip çekimleri için Kız Kulesi'nin çatısına çıkan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'ye mi özendiği sorularını akıllara getirdi.

    ALEYNA TİLKİ 18 AĞUSTOS'TA KIZ KUZELİSİ'NİN ÇATISINDA VİDEO ÇEKMİŞ VE SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞMIŞTI

    Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yeni şarkısının klip çekimi için İstanbul'un simgelerinden Kız Kulesi'nin çatısına çıktı. Aleyna Tilki, Kız Kulesi'nin çatısına çıktığı anların görüntüsünü sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı.



    Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yayınlanacak yeni şarkısının klip çekimleri için, İstanbul'un en önemli tarihi eserlerinden ve simgelerinden olan Kız Kulesi'nin çatısına çıkmış, ve . Tilki'ye çatıya çıkmasında klip setindeki görevliler de yardımcı olmuştu. Geçtiğimiz günlerde Kız Kulesi'nin çatısına çıkan Tilki, o anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı.

    .
    BUGÜN İSTANBULDA MEYDANA GELEN FECİ OLAYDA GENÇ KIZ ALEYNA TİLKİ'YE Mİ ÖZENDİ.

    Bugün İstanbul Esenyurt'ta meydana gelen olayda ise kuzenini ziyarete giden 23 yaşındaki genç kız, bir sosyal medya platformu için video çektiği esnada çatıda bulunan plastik panelin çökmesiyle yaklaşık 50 metreden aşağı düşerek feci şekilde yaşamını yitirdi. O sırada yaşanan anları videoya çeken kuzeni ise ölüm anını saniye saniye kaydetti.



    Kuzeni düşme anını saniye saniye kaydetti

    Genç kızın feci ölümü ise kuzeni tarafından saniye saniye kaydedildi. Fotoğraf ve video çekmek için çatıya çıktığı kuzeni düşme anında cep telefonu da kayıttaydı. Olayın şokuyla tepki veremeyen kuzeni bir süre dondu kaldı. Görüntülerde bir süre fotoğraf ve video çekildikleri görülüyor. Çatıdan inmek istediği esnada ise plastik panel çökerek genç kızın metrelerce aşağıya düştüğü görülüyor.x



    Haber: Mustfa Duran 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum