• Reklam
Reklam
Reklam

Vali Gökmen Çiçek Yahyalı İlçesi Derebağ Mahallesinde Meydana Gelen Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Yahyalı İlçesi Derebağ Mahallesinde Meydana Gelen Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Gökmen Çiçek Yahyalı İlçesi Derebağ Mahallesinde Meydana Gelen Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu
15 Haziran 2022 - 07:30
Vali Gökmen Çiçek,Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Yahyalı Kaymakam Vekili Metin Eyyüpkocave Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ile Yahyalı İlçesi Derebağ Mahallesinde meydana gelen sel bölgesinde incelemelerde bulundu.

    Burada 25 Dakika Durdum Ancak 25 Yıldır Tatil Yapıyormuşum Gibi Hissettim.
    
    Bölgede açıklamalarda bulunan Vali Çiçek;” Gerçekten muhteşem bir şeyle karşılaştım. Burada 25 dakika durdum ancak 25 yıldır tatil yapıyormuşum gibi his-settim. Belediye başkanımızla beraber cam teras inşallah buraya yapılırsa insanlar hem bu adrenalini hem bu güzel manzaranın seyrinitadacaklar. Belediye Başkanımız talimatı verdi.İnşallah sonraki gelişimizde cam terasta gezeriz.” dedi.
Belediye Valilik Ayrımı Söz Konusu Olmasın
Konuşmasının devamında Büyükşehir Belediyesiyle her konuda istişare halinde olduğunu belirten Vali Çiçek,” İlk geldiğimde başkanımla şöyle konuştuk; dedi ki bana, Belediye Valilik ayrımı söz konusu olmasın. Her şey beraber olsun. Ben de ona diyorum ki; her konuda olduğu gibi,Valilikle ilgili birçok konuda da ilimizin diğer konularında da istişare halindeyiz. Adeta ayrımız gayrımız yok.Neredeyse kesemiz de ortak. Dolayısıyla bize böyle kolaylık sağlayan Belediye Başkanıma teşekkür ediyorum.” dedi.
Vali Gökmen Çiçek, Derebağ Mahallesindeki İncelemelerinin ardından, Ka-puzbaşı Mahallesini ve dünyanın en yüksekten dökülen ikinci şelalesi olan Kapuzbaşı takım şelalelerini, Ulupınar ve Balcıçakırı mahallelerini de ziyaret ederek, bölgede yaşayan vatandaşlarımızla sohbet etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum