Vali Gökmen Çiçek Adıyaman'da da başarılı bir çalışma ortaya koyuyor

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in Kahramanmaraş'tan sonra koordinatör Vali olarak görev aldığı Adıyaman’da bir haftada Vali Çiçek’in gayret ve çalışmaları neticesinde iki çarşı tamamlanarak esnafların hizmetine sunuldu.

    Vali Gökmen Çiçek Adıyaman'da da başarılı bir çalışma ortaya koyuyor
    20 Mart 2023 - 16:23
     Daha önce Elbistan‘da da koordinatör vali olarak bulunan Çiçek, Elbistan merkezli iki konteynır çarşıyı da Elbistanlıların hizmetine sunmuştu. Çalışmalar neticesinde Vali Gökmen Çiçek’in el attığı her yerde adeta çiçekler açtı. 
    Vali Gökmen Çiçek’in ikili ilişkilerinin kuvveti neticesinde Düzce Valiliği’nden alınan konteynırlar sayesinde kurulumu gerçekleşen Kayseri Çarşısı, Adıyamanlı esnafları tekrar ticari hayata döndürdü. 
    Yine aynı şekilde Kayseri Melikgazi Belediyesi ile görüşmeler sağlayan Vali Gökmen Çiçek Mimarsinan Çarşısının yapımını da gerçekleştirdi. Yapılan çarşılar Adıyaman’a umut olurken Vali Gökmen Çiçek’in her alanda yaptığı çalışmalar vatandaşlarca takdir edildi. 
    Hem deprem hem sel felaketinin ardından Adıyamanlı vatandaşların buluşma noktası olan ve ticari hayatı aktif hale getiren çarşılar adeta bir rehabilitasyon işlevi de gördü.
    Farklı türlerde birçok alanda çalışan esnafa sağlanan bu imkânla birlikte Adıyaman esnafı güçlendi, yenilendi.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum