• Reklam
Reklam
Reklam

Uzun çarşı tadilatı neden 17 günlük kapanmada yapılmadı?

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç uzun çarşıda yapılan tadilatın 17 günlük kapanmada değil de esnafın çok beklediği yaz sezonunda yapılmasını eleştirdi.

Uzun çarşı tadilatı neden 17 günlük kapanmada yapılmadı?
17 Haziran 2021 - 17:29 - Güncelleme: 17 Haziran 2021 - 17:31
Başkan Kılınç Develi Belediyesinin zaten zor durumda olan esnafı daha da zor duruma soktuğunu belirterek "Belediye adeta kaş yaparken göz çıkarmıştır" dedi.

Başkan Kılınç'ın açıklaması şu şekilde "2018 yılında yapılması planlanan uzun çarşı tadilatı Memduh Başkanında destekleriyle üç yıllık gecikmenin ardından tadilat başladı, başta Memduh Büyükkılıç olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum yalnız insan şunu sormadan edemiyor, Uzun çarşı tadilatı neden 17 günlük kapanmada yapılmadı? virüs nedeniyle iş yapamayan esnaf, tadilat nedeniyle yaz sezonu kapatmış olacak, bu esnafın hali ne olacak? bir çok Belediye bu tür işlerini tam kapanmaya denk getirirken bizim Belediye neden 17 günlük tam kapanmada yapmadı. Develi Beledisi üç yıllık gecikmenin ardından tamda  virüsten dolayı zor durumda olan uzun çarşı esnafının işini biraz daha zorlaştırmış adeta kaş yapayım derken göz çıkarmıştır"
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum