• Reklam
Reklam
Reklam

TSYD üyelerine Check-Up

TSYD Yönetimi, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Murat Gündüz’ü ziyaret ederek, üyelerin Check-Up’dan geçirilmesi konusunda anlaşma sağladı

TSYD üyelerine Check-Up
15 Eylül 2022 - 11:59
Türkiye Spor Yazarları Derneği yönetim Kurulu, Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Murat Gündüz’e nezaket ziyaretinde bulunarak, TSYD üyelerinin Check-Up’dan geçirilmesi konusunda anlaşma sağladı.

TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer, Asbaşkan Engin Kanber, Şube Sekreteri Akif Özdemir ile TSYD Adana Şube Müdürü Mehmet Önal’ın yer aldığı ziyarette, Başhekim Prof. Dr.Gündüz,  spor yazarlığının son derece önemli olduğunu, bir dönem kendisinin de muhabirlik yaptığını belirtirken, “Topluma yön verenlersiniz. Spor yazarlığı da ülkemizde önemli bir yer tutuyor. Adana sporu sizlerin önderliğinde bir yerlere geliyor. TSYD Türkiye’nin önemli kurumlarından. Her zaman destek olmaya çalışacağız. Üyelerinizin Check-Up’dan geçirilmesi konusunda ne gerekiyorsa yapılacaktır" dedi.

 

TSYD Adana Şube Başkanı Kerim Hoşfikirer de, Başhekim Gündüz’ün sıcak kanlı karşılamasının yanı sıra üyelerin Check-Up’dan geçirilmesine olumlu bakmasının son derece mutlu edici olduğuna dikkat çekerken, “Adanalı bir ismin Başhekim olarak görev yapması bizleri son derece gururlandırıyor. TSYD ailesi olarak Balcalı Hastanesiyle ilgili yapılması gereken ne varsa yaparız.  Üyelerimizin sağlık taramasından geçirilecek olması son derece önemli. Bu konuda başhekim Gündüz’e sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum