• Reklam
Reklam
Reklam

TFF BAŞKANI VE YÖNETİMİ KAYSERİSPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Altyapı Akademileri Projesi kapsamında Kayserispor Kulübü'nü ziyaret ederek Kayserispor yönetimi ile görüştü ve kulüpte incelemelerde bulundu

TFF BAŞKANI VE YÖNETİMİ KAYSERİSPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ
18 Mayıs 2023 - 08:52
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Altyapı Akademileri Projesi kapsamında Kayserispor Kulübü'nü ziyaret ederek Kayserispor yönetimi ile görüştü ve kulüpte incelemelerde bulundu. Ziyarette Başkan Büyükekşi'yi Kayserispor Kulübü Tesislerinde Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı, BAsın Sözcüsü Samet Koç Teknik Direktör Çağdaş Atan ve yöneticiler karşıladı.  



Kayserispor Kulübü'nden ziyaret ile ilgili şu paylaşım yapıldı:

"TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, İcra Kurulu Üyesi ve Süper Lig Kulüpleri Sorumlusu Müslüm Özmen ve beraberindeki heyeti; tesislerimizde MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Başkanımız Ali Çamlı, Yönetim Kurulu üyelerimiz, Futbol Direktörümüz Murat Duman ve Teknik Direktörümüz Çağdaş Atan tarafından karşılandı. Mehmet Büyükekşi, altyapı çalışmaları hakkında Başkanımız Ali Çamlı ve Futbol Direktörümüz Murat Duman’dan bilgi aldı.

Başkanımız Ali Çamlı, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye üzerinde kendi isimlerinin de yazdığı şanlı formamızı hediye etti. Kıymetli misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum