TANER YILDIZ DENİZ ÇAĞAN'I ZİYARET ETTİ!

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Önceki Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek tebrik etti.

    TANER YILDIZ DENİZ ÇAĞAN'I ZİYARET ETTİ!
    12 Eylül 2021 - 15:53

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Önceki Bakanı Taner Yıldız’ın, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen hemşehrisi Deniz Çağan’ı ziyaretinde, federasyon başkan yardımcıları Ersan Dağdeviren ve Murat Gencer, Genel Sekreter Kazım Karagöz, Genel Sayman Koray Can, Yönetim Kurulu Üyeleri Emrullah Doğan ve Yusuf Korkmazyürek, Medya Sorumlusu Dursun Açıkyürek’te hazır bulundu.

     

    Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri Yasin Çalışkan ve Hasan Öztoprak’ında yer aldığı ziyarette konuşan Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, hemşehrileri olan Taner Yıldız’ın uzun dönem bakan olarak görev yapmasının Kayseri’de yaşayan Yozgatlıları memnun ettiğini belirterek, “Yozgatlılara yönelik yaptığınız hizmetlere şahidiz. İnşallah bundan sonraki süreçte Kayseri’de yaşayan Yozgatlıları daha iyi noktalara getirmeyi planlıyoruz. Kayseri’de 200 binin üzerinde Yozgatlı var. Tüm Yozgatlıları bir araya getirmemiz imkansız ancak bir köprü oluşturmak istiyoruz. Faaliyetlerimize de bu doğrultuda başladık. Yozgatlılar Derneği, 1992 yılında Mustafa Çağan tarafından kuruldu. Halen de onursal başkanlığını yürütüyor. Bundan sonraki süreçte sizlerin tavsiyeleri ile federasyonun daha iyi noktalara geleceğini düşünüyorum” dedi.

     

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Önceki Bakanı Taner Yıldız ise, hemşehrileri ile birarada olmanın memnuniyetini yaşadığını söyledi. Yeni yönetim kurulununun almış olduğu hizmet bayrağını daha iyi noktalara getireceğine inandığını kaydeden Taner Yıldız, “Tüm arkadaşlarımızla birlikte her zaman yanıbaşınızda olduğumuzu bir kez daha söylüyorum. Derneğin kurucu ve onursal başkanı Mustafa Çağan ile uzun yıllardır beraber çalıştık ve halen de çalışmaya devam ediyoruz. Çok katkıları oldu. Ondan sonra gelen başkanların ve yönetim kurulu üyelerinin de katkıları oldu. İnşallah gerek Kayseri gerekse Türkiye’de hak ettiği yeri daha doğru alabilmesi adına çalışacağız. Ben Ankara’da bir kardeşiniz, bir hemşehriniz olarak yapılabilecek ne varsa her zaman yanınınızda olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum. 20 yıldır sürekli bu anlayış içerisinde olduk ve bundan sonra da nefesimiz yettiği yere kadar aynı şekilde davranacağımızı bilin. Genç arkadaşları Türkiye’nin geleceği aççısından da gerek siyaset, gerek sanrayide gerekse ticaret ve STK’larda görmek bizim için bir şans diye düşünüyorum.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum