TAMİRANE'DE BU HAFTA SONU: Tamirane Akasya

    14 Nisan Cuma akşamı Kord Vokal’i, 15 Nisan Cumartesi akşamı ise Zeynep Özyılmazel’i sahnesinde ağırlıyor

    TAMİRANE'DE BU HAFTA SONU: Tamirane Akasya
    10 Nisan 2023 - 10:57
    Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya, pop, caz ve alternatif müziğin önde gelen isimlerini ağırlamaya devam ediyor. 14 Nisan Cuma akşamı müzik sevdalısı beş doktordan oluşan Kord Vokal, Türkçe Pop-Rock coverların yanı sıra yabancı popüler şarkıların da yer aldığı repertuvarı ile, 15 Nisan Cumartesi akşamı ise eskimeyen Türkçe şarkıları kendine has yorumuyla bambaşka bir lezzette sunduğu “Bildiğinizden Farklı” projesiyle Zeynep Özyılmazel Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor.
    Anadolu yakasının sevilen sahnesi Tamirane Akasya her hafta birbirinden değerli isimleri sahnesinde ağırlamaya devam ediyor. 14 Nisan Cuma akşamı müzik sevdalısı beş doktorun bir araya gelerek oluşturduğu Kord Vokal grubu hem Türkçe Pop-Rock hem yabancı popüler şarkılara yer verdiği repertuvarı ile bir kez daha Tamirane Akasya misafirleri ile buluşuyor. 15 Nisan Cumartesi akşamı ise bilinen ve sevilen Türkçe şarkıları kendine has yorumuyla dinleyiciyle buluşturduğu “Bildiğinizden Farklı” projesiyle Zeynep Özyılmazel, Tamirane Akasya misafirlerini nostaljik bir müzik ziyafetine davet ediyor. 

    Kord Vokal 

    Müzik sevdalısı beş doktordan oluşan ve 2010 yılında kurulan Kord Vokal grubu, 14 Nisan Cuma akşamı Tamirane Akasya sahnesine konuk oluyor. Türkçe Pop-Rock coverların yanı sıra zaman zaman yabancı popüler şarkıları da seslendiren grupta, vokalde Murat Aksoy’a, davulda Bülent Yardımcı, klavyede Mert Şentürk, bas gitarda Alper Kararmaz, gitarda Onur Beden eşlik ediyor.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum