• Reklam
Reklam
Reklam

SÜLEYMAN HURMA'DAN TAZİYE PAYLAŞIMI!

Kayserispor'da bir dönem Genel Menajer olarak görev yapan ve şu anda Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Süleyman Hurma hayata veda eden Kayserispor eski başkanlarından Recep Mamur için taziye mesajı paylaştı. Süleyman Hurma ile birlikte bir çok kesimden Recep Mamur için taziye paylaşımları yapıldı.

SÜLEYMAN HURMA'DAN TAZİYE PAYLAŞIMI!
06 Eylül 2021 - 12:36 - Güncelleme: 06 Eylül 2021 - 12:50

Kayserispor'da bir dönem Genel Menajer olarak görev yapan ve şu anda Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Süleyman Hurma hayata veda eden  Kayserispor eski başkanlarından  Recep Mamur için  taziye mesajı paylaştı.

Fatih Karagümrük Spor Kulübü Başkanı Süleyman Hurma şu ifadelere yer verdi:

"Değerli dostum, büyüğüm, yol arkadaşım Kayserispor Kulübünün eski başkanlarından Recep Mamur’un vefatını büyük bir üzüntüyle öğendim. Recep başkana Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm Kayserispor camiasına başsağlığı dilerim."

ADANA DEMİRSPOR KULÜBÜ RESMİ HESABINDAN BAŞSAĞILĞI PAYLAŞIMI YAPTI

Süper Lig ekiplerinden  Adana Demirspor  Kulübü resmi hesabından Recep Mamur için başsağlığı paylaşımı yaptı. Mesajda şu ifadelere yer verildi:

" Kayserispor Kulübü eski başkanlarından Recep Mamur'un hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve Kayserispor camiasına başsağlığı dileriz."



AK PARTİ İL BAŞKANI ŞABAN ÇOPUROĞLU'DA MESAJ YAYINLADI

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'da başsağılı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İNNÂ LİLLÂHİ VE İNNÂ İLEYHİ RACİÛN. Kayseri’mizin hayırsever işadamlarından Recep Mamur’un vefatını öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Başımız sağ olsun.! 

KAYSO BAŞKANI MEHMET BÜYÜKSİMİTÇİ

KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitci de Recep Mamur için yaptığı başsağılı paylaşımında şöyle dedi:

"Duayen sanayicilerimizden, yüksek istişare Kurulu üyemiz,Femaş Yönetim Kurulu Başkanı, değerli büyüğümüz Recep Mamur’un vefat haberini üzülerek öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, Mamur ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum." 

MUSTAFA PALANCIOĞLU'NDAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Melikgazi Belediye Başkanı Hacı Mustafa Palancıoğlu da Recep Mamur için taziye paylaşımı yaptı. Palancıoğlu paylaşımda şöyle dedi:

"Şehrimizin hayırsever iş insanlarından, Kayserispor'umuza 14 yıl boyunca başkanlık yaparak büyük hizmetlerde bulunmuş Sayın Recep MAMUR'un vefatını, derin bir teessürle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum