• Reklam

SON DAKİKA: KAYSERİ OSB BAŞKANI NURSAÇAN GÖREVDEN Mİ ALIND? TAHİR NURSAÇAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMA!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan'ın ve ekibinin görevden alındığı haberi Kayseri gündeme bomba gibi düştü. Ancak görevden alınma haberi henüz netlik kazanmadı. Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan AYAKLIGASTE.COM'a konuya ilişkin flaş açıklamalarda bulundu.

SON DAKİKA: KAYSERİ OSB BAŞKANI NURSAÇAN GÖREVDEN Mİ ALIND? TAHİR NURSAÇAN'DAN FLAŞ AÇIKLAMA!
15 Ekim 2021 - 20:48 - Güncelleme: 15 Ekim 2021 - 21:01
NURSAÇAN: HENÜZ NET BİR ŞEY YOK PAZARTESİ BELLİ OLACAK

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan'ın  ve ekibinin görevden alındığı haberi Kayseri  gündeme bomba gibi düştü. Ancak görevden alınma haberi henüz netlik kazanmadı. Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan AYAKLIGASTE.COM'a konuya ilişkin flaş açıklamalarda bulundu.  

Akşam saatlerinde özellikle sosyal medya üzerinden Kayseri gündemine adeta bomba gibi düşen bir haber ortaya atıldı. İddiaya göre, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan ve Yönetim Kurulu üyeleri  Süleyman Sarptaş, Yunus İmamoğlu, Mustafa Katırcıgil, Şaban Andaç, Levent Somtaş, Ali İstanbulluoğlu, Denetim kurulu üyesi Ali Yaprak, Adil Özhan ve ismi tespit edilemeyen bir yöneticinin daha görevden alındığı ifade edildi. 

Konuya ilişkin AYAKLIGASTE.COM'a konuşan Kayseri OSB Başkanı Tahir Nursaçan, henüz kendilerine ulaşan bu yönde bir tebliğ olmadığını söyledi. Çıkan haberler konusunda da yorum yapmak istemediğini kaydeden Tahir Nursaçan, "Bizde haberi sosyal medya üzerinden duyduk" dedi.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI'NIN GÖREVDEN ALMA YETKİSİ VAR

OSB Başkanı Tahir Nursaçan,  Kayseri OSB Yönetime ulaşan böyle bir görevden alma yazısı olmadığını belirterek, "Resmli bir evrak bize ulaşmadı. Ancak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın böyle bir yetkisi var. Bakan istersen yönetimi feshedebilir görevden alabilir. Bu konu pazartesi günü netlik kazanacak Pazartesi'den önce bir yorum yapmak şu an için doğru olmaz" dedi. 

Tahir Nursaçan kimdir?

Tahir Nursaçan, siyaset dünyasının en çok konuşulan isimlerinden biri haline geldi. Sosyal medyada da trend olan Tahir Nursaçan hakkında, Tahir Nursaçan kimdir? Tahir Nursaçan kaç yaşında, nereli gibi soruların yanıtları merak edildi.
Sosyal medyada ve siyaset dünyasında gündem olan Tahir Nursaçan, vatandaşların merak konusu haline geldi. Peki, Tahir Nursaçan kimdir? Tahir Nursaçan kaç yaşında, nereli?

TAHİR NURSAÇAN KİMDİR?
1968 yılında Kayseri'de doğdu İlk, orta ve lise öğrenimini Kayseri'de tamamladı.Executıve MBA üst düzey yönetici yetiştirme programına katılarak Başarı Sertifikası aldı. 
1989-1991 yılları arasında İkbal Mobilya,
1992-1995yılları arasında Bedir Kaplama'nın Genel Müdürlüğü'nü üstlendi.
1995-2005 Hacılar Sanayici ve İşadamları Derneği'nde Genel Sekreterlik,
2003-2005 Akdeniz İhracatçılar Birliği Denetim Kurulu üyeliği,
2005-2009 Hacılar Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanlıkgörevlerinde bulundu.
2009-201.. Hacılar Sanayici ve İşadamları Derneği Onursal Başkanlığını yürütmektedir.
çanakkale Şehitleri Derneği üyesidir.
Halen, Milkay Teknik Tekstil A.Ş.'deYönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevleriniyürütmektedir.
Dost ve kardeş ülke olanEndonezyaCumhuriyeti'nin Kayseri Fahri Konsolosluğunu görevini de üstlenen Tahir NURSAçAN;

Haber: Mustafa Duran

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum