• Reklam

SON DAKİKA: KAYSERİ'NİN İKİ İLÇESİNDE EĞİTİME 1 GÜN DAHA ARA!

Kayseri'de etkisini sürdüren yoğun kar nedeniyle eğitime 19 Ocak tarihi itibarıyla bir gün ara verilmişti. İl genelinde etkisini sürdüren yoğun kar nedeniyle Kayseri'de 2 ilçede eğitime verilen ara 1 gün daha uzatıldı.

SON DAKİKA: KAYSERİ'NİN İKİ İLÇESİNDE EĞİTİME 1 GÜN DAHA ARA!
19 Ocak 2022 - 22:21 - Güncelleme: 19 Ocak 2022 - 23:01
Kayseri'de etkisini sürdüren yoğun kar nedeniyle eğitime 19 Ocak tarihi itibarıyla bir gün ara verilmişti. İl genelinde bütün okullar bugün eğitime ara verdi.

Kayseri'de kar yağışının etkisini yoğun bir şekilde sürdürmese nedeniyle Kayseri'de 2 ilçede eğitime  20 Ocak 2022 tarihi itibarıyla 1 gün daha ara verildiği açıklandı. 
Kayseri'nin Develi ve Yahyalı ilçelerinde  eğitim ve öğretime bir günlük ara verildiği  Öğrenciler 20 ocak persembe günüde okula gitmeyeceği kaydedildi 

Develi Belediye Başkanı Cabbar'dan kar tatili paylaşımı

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, eğitime 1 gün daha ara verilen Develi'de çocuklara sosyal medya hesabından mesaj gönderdi. Başkan Cabbar paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Kıymetli hemşehrilerimiz; Develi'mizde devam eden soğuk hava ve buzlanma nedeniyle okullarımız yarın Perşembe günü tatil edilmiştir.. Çocuklar yarın hava durumu -5 gözüküyor yani dışarı çok soğuk olacak o yüzden evde kalıp kitap okuyun anlaştıkmı." 



Haber: Mustafa Duran 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum