SON DAKİKA: KAYSERİ'NİN 9 İLÇESİNDE EĞİTİME 1 GÜN DAHA ARA VERİLDİ!

    Kayseri'de etkisini sürdüren yoğun kar nedeniyle eğitime verilen ara uzadı. 19 Ocak'ta tüm il genelinde eğitime 1 gün ara verilmişti. Ancak yoğun kar nedeniyle Kayseri'de etkisini sürdürmesi nedeniyle 9 ilçede eğitime verilen ara 1 daha uzatıldı

    SON DAKİKA: KAYSERİ'NİN 9 İLÇESİNDE EĞİTİME 1 GÜN DAHA ARA VERİLDİ!
    19 Ocak 2022 - 22:50 - Güncelleme: 19 Ocak 2022 - 23:22
    Kayseri'de etkisini sürdüren yoğun kar nedeniyle eğitime verilen ara  uzadı.  19 Ocak'ta tüm il genelinde eğitime 1 gün ara verilmişti. Ancak  yoğun kar nedeniyle Kayseri'de etkisini sürdürmesi nedeniyle 9 ilçede daha eğitime verilen ara 1 daha uzatıldı.

    DEVELİ VE YAHYALI'DAN SONRA 9 İLÇEDE DAHA EĞİTİME ARA VERİLDİ

    Kayseri'de kar yağışının etkisini yoğun bir şekilde sürdürmese nedeniyle Kayseri'de 2 ilçede Yahyalı ve Develi'de eğitime 1 gün daha ara verilmişti. Ancak kar yağışını etkisini yoğun bir şekilde gösterdiği,  9 ilçe de daha eğitime ara verildi

    PINARBAŞI, BÜNYAN, SARIZ, ÖZVATAN  VE FELAHİYE 
    9 ilçe Pınarbaşı, Bünyan, Sarız ve Felahiye'de eğitime 1 gün daha ara verildiği açıklandı. İlçe kaymakamlıkları tarafından yapılan açıklamaya göre Yahyalı ve Develi'nin ardından, Özvatan, Pınarbaşı, Felahiye Bünyan ve Sarız ilçelerinde 20 Ocak Perşembe günü de okullar kapalı olacak. 

    TOMARZA VE YEŞİLHİSAR'DA TATİL

    Öteyandan Tomarza ve Yeşilhisar Kaymakamlıkları da yine  da yoğun kar nedeniyel eğitime yarın ara verildiğini duyurdu. Son olarak Akkışla kaymakamlığı da eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

    Haber: Mustafa Duran
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum