Sivasspor ve Göztepe Transferde Karşı Karşıya

    RKC Waalwijk forması giyen Surinam asıllı Hollandalı kanat oyuncusu Florian Jozefzoon ile Sivasspor Bandırmaspor ve Göztepe ilgileniyor

    Sivasspor ve Göztepe Transferde Karşı Karşıya
    04 Haziran 2023 - 10:50
    TFF 1. Lig ve Süper Lig’in sonuna gelinmesinin ardından, , gelecek sezonun transfer çalışmalarına hız verdi. Son olarak Hollanda’nın RKC Waalwijk ekibinde forma giyen ve sezon sonu serbest kalan sol kanat oyuncusu Florian Jozefzoon, Göztepe, Sivasspor ve Bandırmaspor’a önerildi.

    Bu sezon RKC Waalwijk formasıyla 26 maçta 5 gol 3 asistlik performans sergileyen ve hem sol hem sağ kanatta forma giyen Suriye asıllı Hollandalı oyuncunun menajeri hafta için 3 kulübün yetkilileri ile bir araya gelecek. Bonservisi elinde olan ve kariyerine başka takımda devam etmek isteyen 31 yaşındaki oyuncunun Türkiye’de forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

    Sivasspor ve Göztepe Transferde Karşı Karşıya

    Göztepe’de Teknik direktör Ekrem Dağ’ın raporu doğrultusunda hücum hattını güçlendirmek isteyen yönetimin, oyuncuyu transfer etmekte ısrarlı olduğu iddia edildi. Sivasspor cephesinde ise transferde son kararı yeni gelecek hocanın vereceği, bu nedenle acele edilmediği öğrenilirken yönetimin oyuncunun bonservisinin elinde olması nedeniyle transfere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında

    5 GOL 3 ASİST

    Menajerleri tarafından Türk kulüplerine önerilen 31 yaşındaki Suriye asıllı Hondalı oyuncu bu sezon RKC Waalwijk formasıyla 26 maça çıkarken bu maçlarda 5 gol, 3 asistlik performans gösterdi. Şuan bonservisi elinde olan ve kariyerine başka bir kulüpte devam etmek isteyen oyuncuyla Türkiye’den Sivasspor ve Bandırmaspor‘da ilgileniyor.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum