ŞEREF ÖZDEMİR'DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI

    Özdemir Group Yönetim Kurulu Başkanı Kayserili iş insanı Şeref Özdemir Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

    ŞEREF ÖZDEMİR'DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI
    25 Ocak 2023 - 13:44
    Kayseri OSB'de faaliyet gösteren ve sektörün önemli kuruluşlarından Özdemir Group  Önceki dönem OSB Başkan Vekili  ve Özdemir Group Yönetim Kurulu Başkanı Kayserili iş insanı Şeref Özdemir çmübarek üç ayların başlangıcındaki ilk kandil olan Regaib Kandili’nin dua, tövbe ve ibadetler ile değerlendirilmesinin önemine işaret ederek, vatandaşlara hayırlı kandiller diledi.

    Özdemir, , Regaib Kandili mesajında “11 ayın sultanı Ramazan’ın da yer aldığı ‘Üç Aylar’ın başlangıcında bulunan Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan hayırlı Üç Aylar ve ömürler temenni ediyorum” dedi. Şeref Özdemir daha sonra şöyle devam etti:

     “Hem dünyamıza hem de ahiretimize yönelik birer fırsat niteliğinde olan belirli günlerimiz bulunmaktadır. Üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili de insanoğlu için manevi bir fırsat olacaktır. Ramazan ile nihayetlenen Üç Aylar’ın başlangıcında yer alan Regaib Kandili’miz hem dünyamıza hem ahiretimize katkı sağlayacak kazanımları edinmede bir giriş kapısı niteliğindedir. Regâib kandilinin ve mübarek üç ayların tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum ve başta Kayserililer ile birlikte tüm İslam âleminin Regaib Kandili’ni tebrik ediyorum"  dedi. 

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum