• Reklam
Reklam
Reklam

Serda Kranda Kapucuoğlu'nun kaleme aldığı "Birdenbire"nin ilk imza günü gerçekleşti

“Tüm âlem, tüm düzen, milyarlarca yıllık yaşam, onlar orada birbirlerine bakabilsin diye kurulmuş olabilir miydi?” sorusunun yanıtını kaleme aldığı Birdenbire isimli romanında arayan Serda Kranda Kapucuoğlu’nun ilk imza günü gerçekleşti.

Serda Kranda Kapucuoğlu'nun kaleme aldığı "Birdenbire"nin ilk imza günü gerçekleşti
03 Haziran 2022 - 13:47
 Penguen Kitabevi’nin ev sahipliğini yaptığı etkinlikte yazar Meltem Güner, Serda Kranda Kapucuoğlu’na Birdenbire’yi sordu, yazar kahramanlarının ezber bozan aşk yolculuğunu anlattı.  
 

Yazar, editör ve yazar koçu Serda Kranda Kapucuoğlu’nun kaleme aldığı “Birdenbire”, aşkı tekrar kalplerinde hissetmek isteyen okurlar için Sander Yayınları etiketiyle nisan ayında raflarda yerini aldı. Kitabın ilk imza günü etkinliğine katılım bir hayli yoğundu. Serda Kranda Kapucuoğlu, yazar koçluğu ve editörlük yolculuğunun nasıl yazarlığa evrildiğini, neden kitap yazdığını yazar Meltem Güner’e anlattı. Kitaptan kısa bir bölümün okunduğu imza etkinliğinde aşkın kutsallığı, kahramanların aşkla yolculuğu ele alındı. 

Yıllardır kurgu ve kurgu dışı kitapların editörlüğünü yapan editör ve yazar koçu Serda Kranda Kapucuoğlu’nun romanı Birdenbire’de ihanetin acısı ve korkular arasında tomurcuklanan aşk, tüm ihtişamıyla başrolü kapıp roman kahramanlarımızın ezberlerini bozuyor. Kapucuoğlu’nun romanı Birdenbire işinde oldukça titiz olan bir editörün kaleminden çıktığı için de ayrıca merak uyandırıcı. Yıllarca yazarları yönlendiren Serda Kranda Kapucuoğlu, bu kez kendi romanıyla kitap severlerin karşısında… 

Romanda şarkıların da ayrı bir yeri var, yazar Serda Kranda Kapucuoğlu bir dinleme listesi de hazırlamış. Spotify’dan ulaşılabilen listeyi dinleyerek romanı okuduğunuzda aldığınız keyif de artıyor.

Birdenbire, aşkın hiçbir şeye benzemeyen tadını tekrar hatırlamak isteyen okurlar için defalarca okumak isteyecekleri bir ilk roman.


Yazar Hakkında: Kişisel gelişim ve farkındalık dergisi Mümkün Dergi ve Yuka Editörlük Ajansı’nda kurucu ortak. Kitap projeleri, yayın danışmanlığı, yazar koçluğu ve geliştirici editörlük yapıyor. Kurucusu olduğu ZB Akademi’nin Bi’ Oda Atölye markası altında kişisel gelişim ve yazarlık atölyeleri düzenliyor, 21 Gün Okuyanları adlı okuma kulübünü sürdürüyor.  Yayıncılık ve iletişim sektörlerinde çalıştı; ulusal ve yerel birçok dergide yöneticilik ve editörlük görevleri aldı. Metin yazarlığı, muhabirlik, editörlük, yazar koçluğu, eğitmenlik ve danışmanlık yaptı. Pek çok kitap projesinde proje editörü olarak yer aldı. Medya ve yayıncılık sektöründeki 20. yılı. 1979 İstanbul doğumlu. Evli ve iki kız annesi.  

 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum