• Reklam
Reklam
Reklam

SERAP ALTUNTAŞ: GENÇLERİMİZİN HAYALLERİNE KELEPÇE VURMAYIN

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Serap Altuntaş'tan KPSS yorumu, Altuntaş, " KPSS adını verdiğimiz Kamu Personeli Seçme Sınavı 2002 yılından bu yana kamu kurumlarına personel alımı amacıyla uygulamaya konmuş olup ÖSYM tarafından yapılmaktadır." dedi.

SERAP ALTUNTAŞ: GENÇLERİMİZİN HAYALLERİNE KELEPÇE VURMAYIN
06 Ağustos 2022 - 15:28
il Başkanı Altuntaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Yeni mezun gençlerimizin zorlu okul hayatını aşıp meslek hayatına geçiş yapacağı zaman bütün bir ömrünün 3 saatlik bir sınava bağlı kalmasından rahatsız olduğunu biliyoruz. Her ne kadar sınavlar ülkesi olmuş olsak da sınavların adil yapılamaması mevcut hükümetin sorumluluğundadır.

17-25 Aralık öncesinde iktidar ve Fetö kardeşliği sonucu sınav sorularının Fetö terör örgütü mensuplarına verildiğini biliyoruz. Şimdi de KPSS sorularının farklı bir kurum üzerinden sızdırıldığını tüm millet olarak gördük. ÖSYM başkanının bir gece görevden alınması, yerine yeni gelen başkanın da ilk işi sınavı iptal etmek olduğunu görünce de daha çok emin olduk.

Ayrıca yeni atanan ÖSYM başkanının bir tarikat mensubu olması ve mensubu olduğu tarikata bağlılığını gösteren sosyal medya paylaşımlarına bakıldığında yıllardır sistematik biçimde devam eden bu adaletsizliğin yine değişmeyeceği anlaşılmaktadır. Mevcut hükümet adalet ve liyakati yok etmiştir

Buradan tüm hükümet yetkililerine sesleniyoruz. Gençlerimizin hayallerini elinden almayın, onlara kelepçe vurmayın ve liyakatli davranın. Tüm gençlere de sesleniyoruz ki Zafer Partisi iktidarında hukuk devleti inşa edeceğiz ve liyakat konusundan asla ödün vermeyeceğiz. Her biriniz bizim için bir değersiniz ve değersizleşmenize asla izin vermeyeceğiz. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum