SEMA KARAOĞLU: HOCALARIMIZIN BAŞARILARI İLE GURUR DUYDUK

    Turkishtime’ın “Kimya Bilimine Yön Veren 100 Türk Araştırması” sonuçları açıklandı. Başaralı Türk Bilim İnsanları arasında Erciyes Üniversitesinden de 3 isim yer aldı. Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği Başkanı Dr. Sema Karaoğlu da yayınladığı mesajla başta Erciyes Üniversitesi öğretim üyeleri olmak üzere bütün bilim insanlarını çalışmalarından dolayı tebrik etti.

    SEMA KARAOĞLU: HOCALARIMIZIN BAŞARILARI İLE GURUR DUYDUK
    11 Haziran 2021 - 22:38
    "HAYATTA EN HAKİKİ MÜRŞİT İLİMDİR" SÖZÜNÜ ANLAMLANDIRAN HOCALARIMIZA SELAM OLSUN 


    Turkishtime’ın “Kimya Bilimine Yön Veren 100 Türk Araştırması” sonuçları açıklandı. Başaralı Türk Bilim İnsanları arasında Erciyes Üniversitesinden de 3 isim yer aldı. H-İndeksi değerleri, araştırma alanları, bilime ve insanlığa katkıları, aldıkları ödüller ve patentlerine de yer verildiği çalışmada H-indeksi değerine göre ERÜ Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mustafa Soylak 1. sırada, Prof. Dr. Şerife Tokalıoğlu 74. sırada ve Prof. Dr. Şenol Kartal ise 78. sırada yer aldı.
    Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği Başkanı Dr. Sema Karaoğlu da yayınladığı mesajla bilim insanlarını kutladı. Karaoğlu, "Türkiye Cumhuriyetimizin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'Benim manevi mirasım bilim ve akıldır' diyerek her zaman bilimi ve akılı yol gösterici olarak bırakmıştır. Onun bıraktığı emanete sahip çıkanlara,  bilimi önceleyen insanlara minnettarız. Bu anlamda hocalarımızı yürekten kutluyorum" dedi.
    Karaoğlu, "Hocalarımızın  başarıları ile gurur duyduk.  başta ERÜ Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mustafa Soylak, Prof. Dr. Şerife Tokalıoğlu ve Prof. Dr. Şenol Kartal olmak üzere bütün Türk Bilim İnsanlarını tebrik ediyorum. 'Hayatta en hakiki mürşit ilimdir.' sözlerine anlam katan hocalarımıza selam olsun. Başarılarının daim olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum