SELDA AVCI İKİNCİ KİTABININ MÜJDESİNİ VERDİ YAKINDA ÇIKIYOR!

    Televizyon programcısı ve Araştırmacı yazar Selda Avcı ikinci kitabının müjdesini verdi. Bazı gazete ve haber sitelerinde kültürel ve sosyal konularda kaleme aldığı sosyal içerikli yazılarla adından sıkça söz ettiren Selda Avcı ikinci kitabının müjdesini bugünkü köşe yazısında verdi.

    SELDA AVCI İKİNCİ KİTABININ MÜJDESİNİ VERDİ YAKINDA ÇIKIYOR!
    08 Eylül 2021 - 12:22 - Güncelleme: 08 Eylül 2021 - 23:55
    Televizyon programcısı ve Araştırmacı yazar Selda Avcı ikinci kitabının müjdesini verdi. Bazı  gazete ve haber sitelerinde kültürel  ve sosyal konularda kaleme aldığı sosyal içerikli yazılarla adından sıkça söz ettiren Selda Avcı ikinci kitabının müjdesini bugünkü köşe yazısında verdi.

    İlk kitabı olan 'Tuzlu Kahve' nin de yazarı olan Selda Avcı ikinci kitabı ile ilgili son hazırlıklarının tamamlandığını ve ilk kitabı Tuzlu Kavhve gibi yine dikkat çeken bir kitap olacağını ifade etti. 

    Aynı zamanda AYAKLIGASTE.COM'un da beğenilen köşe yazarları arasında yer alan Selda Avcı, bugün kaleme aldığı yazısında yeni kitabının müjdesini verirken yine yeni kitabının içeriği hakkında da okuyucularına bazı tüyolarda verdi.



    İşte Selda Avcı'nın yeni kitabın müjdesinin verildiği içerik hakkında da bazı tüyoları  paylaştığı o yazıdan bir bölüm: :

    "Şu sıralar farklı bir heyecanla doluyum, içim içime sığmıyor diyebilirim.

    Beş yıldır üzerinde çalıştığım, olmadı deyip içime sinene kadar tekrar tekrar baştan sona yeniden yazdığım, fakat malumunuz tüm dünyayı kasıp kavuran Covid-19 (pandemi) nedeni ile bir müddet ertelediğim ve nihayet artık sona doğru emin adımlarla ilerlediğim ikinci kitabım çok yakın bir tarihte görücüye çıkacak.

    İnsanın bu dünyadan göç ettiği vakit arkasında bir eser bırakması ve o eser görüldükçe onunla hatırlanması muhteşem bir duygu!

    İşte bizde bu romanla birlikte sabretmeyi, düştüğümüzde daha güçlü ayağa kalkabilmeyi.
    Dik durup dikleşmemeyi. Sabrın sonunun er geç selamet olacağını.

    Umut var oldukça insanın yaşama sevincinin artarak büyüceğini.
    Hayatımızda her zaman hayalimize yer verip, ona ulaşmak için çabamızı esirgemeyeceğimizi ortaya koyacağız" 

    Haber: Mustafa Duran

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum