SEKTÖRÜN ETKİLİ İSMİ İSMAİL ÖZBEK KONUŞTKU: CAM BALKONDA SERVİS VE GARANTİ ÖNEMLİ!

    Cam balkon sektörünün etkili isimlerinden Özbekoğlu Cam Balkon Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özbek Cam Balkon sektöründe servis ve garantinin önemine dikkat çekti

    SEKTÖRÜN ETKİLİ İSMİ İSMAİL ÖZBEK KONUŞTKU: CAM BALKONDA SERVİS VE GARANTİ ÖNEMLİ!
    14 Eylül 2022 - 16:00 - Güncelleme: 14 Eylül 2022 - 17:11
    Cam balkon sektörünün etkili isimlerinden Özbekoğlu Mobilya Cam Balkon ve Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özbek Cam Balkon sektöründe servis ve garantinin önemine dikkat çekti.



    Servis ve Garanti önemli..

    İsmail Özbek, cam balkon sektöründe  piyasadan tedarik ettikleri profil, yük taşıma kapasitesi olmayan rulman ve aksesuarla salt ucuzluk anlayışıyla hareket eden birçok firma bulunduğunu vatandaşların kesinlikle bu ucuz maliyet sunan firmalara itibar ettmemelerini aksi halde büyük sorunlarla karşı karşıya kalacaklarını söyledi.

    Özbek, "Servis ve garanti bu sektörde çok önemli. düşük maliyetle iş yapan bu firmalar, hizmet servis ve garanti konusunda tüketicilere ciddi boyutlarda sıkıntı yaşatıyor bu nedenle servis ve garanti konusu da uzun dönemde dikkat edilmesi gereken konuların başında geliyor" dedi. 



    HABER:  AYAKLIGASTE.COM


     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 1 Yorum
    • Hacer Erez
      1 yıl önce
      Özbekoğlu Cam Balkon işinde cok dürüst kaliteli malzeme ve işçiliğiyle mükemmel bence gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz..