ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ 15 TEMMUZ'U UNUTTURMAYIZ

    Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

    ŞEHİT VE GAZİLERİMİZİ 15 TEMMUZ'U UNUTTURMAYIZ
    14 Temmuz 2021 - 16:17

    Dernek adına açıklama yapan Ahmet Taş mesajında şu ifadelere yer verdi:
    15 Temmuz 2016 kanlı darbe kalkışması nın üzerinden 5 koca yıl geçti. Millet olarak ihaneti, şehitlerimizi ve gazileri asla unutmadık unutturmayacağız da.
    Devlet içinde çöreklenmiş, kökü dışarıda ihanet örgütünün Milletin iradesine karşı 5 yıl önce başlattığı hain darbe kalkışmasına idarecilerimizin daveti ile milletimizin sokaklara inerek darbecilere karşı başlattığı Millet savunmasında 250 Vatan evladı şehit olmuş, 1250 vatandaşımızda yaralanmıştı. Hain darbe kalkışması nın 5. yılında şehitlerimizi Rahmet ve minnetle anarken,  Gazilerimize sağlıklı ömürler diliyoruz.
     Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak;
     15 Temmuz günü yapılacak milli iradeye sahip çıkma etkinliklerinde geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da etkin olarak görev alıp millet iradesine sahip çıkacağız.
     Bu kapsamda, 15 Temmuz Perşembe günü saat 19'da üyelerimizle Kartal şehitliğinden bir araya gelip, şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim okuyup dua edeceğiz. 19.30 da Kartal şehitliğinden Cumhuriyet Meydanı'na kadar Milli irade yürüyüşüne katılacağız, gece saat 24'e kadar Cumhuriyet Meydanı'ndaki etkinliklere destek verecek olan üyelerimiz, saat 24'ten 16 Temmuz Cuma sabahı 05'e kadar Cumhuriyet meydanında yapılacak Milli irade nöbetinde görev alacaklardır.
     Tüm Kayseri halkımızı, sivil kurumlarımızı ve üyelerini 15 Temmuz günü ve 16 Temmuz gecesi yapılacak Milli irade etkinlikleri şehitlerimizi Anma ve Gazilerimize saygı etkinliklerine destek vermeye davet ediyoruz.
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum