• Reklam

SAMET KOÇ: TÜRK FUTBOLU BÜYÜKEKŞİNİN YENİDEN BAŞKAN OLMASI İLE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAK

Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü  Samet Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Mehmet Büyükekşi'nin Kayseri’ye gelişini değerlendirdi. Koç, "Federasyon Başkanımızın inşallah önümüzdeki sezon seçimi kazanması ile birlikte emin adımlarla daha büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum​​​​​​​" dedi. 

SAMET KOÇ: TÜRK FUTBOLU BÜYÜKEKŞİNİN YENİDEN BAŞKAN OLMASI İLE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAK
18 Mayıs 2023 - 08:40 - Güncelleme: 18 Mayıs 2023 - 10:21
Kayserispor Kulübü Basın Sözcüsü  Samet Koç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Mehmet Büyükekşi'nin Kayseri’ye gelişini değerlendirdi. Koç, "Federasyon Başkanımızın inşallah önümüzdeki sezon seçimi kazanması ile birlikte emin adımlarla daha büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum. Türkiye Futbol Federasyonu’nun en önemli yatırımı enerji santrali olacak. Bu yıl da 80 milyon dolardan bahsettiğimiz bir proje" dedi. 



Batuhan Samet Koç konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı:

"“Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Mehmet Büyükekşi'nin Kayseri’ye gelmesi çok kıymetli. Mutlu olduk, şeref verdiler. Kendisinin vizyonuna inanıyoruz ve Türk futbolu için yaptığı yatırımları destekliyoruz. 
Türkiye Futbol Federasyonu’nun en önemli yatırımı enerji santrali olacak. Bu yıl da 80 milyon dolardan bahsettiğimiz bir proje. O yüzden tüm paydaşlarımızın Federasyon Başkanımıza destek olmasını bekliyoruz. Federasyon Başkanımızın inşallah önümüzdeki sezon seçimi kazanması ile birlikte emin adımlarla daha büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum.”

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum