ŞABAN SOLMAZ'IN ÖLÜMÜ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATTI PARTİLİ PARTİSİZ HER KESİMDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI PAYLAŞILDI

    MHP Kayseri eski İl Başkanlarından ve Kayseri Ticaret Odası'nın eski yöneticilerinden Şaban Solmaz'ın ölümü Kayseri'de büyük üzüntü yarattı. Şaban Solmaz'ın ölümü nedeniyle Kayseri'de partili partisiz bir çok kişi Şaban Solmaz için başsağlığı mesajı yayınladı.

    ŞABAN SOLMAZ'IN ÖLÜMÜ BÜYÜK ÜZÜNTÜ YARATTI PARTİLİ PARTİSİZ HER KESİMDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI PAYLAŞILDI
    27 Ekim 2021 - 21:43 - Güncelleme: 27 Ekim 2021 - 21:58
    MHP Kayseri eski İl Başkanlarından  Şaban Solmaz'ın ölümü nedeniyle   Kayseri'de partili partisiz bir çok kişi Şaban Solmaz için başsağlığı mesajı yayınladı. İşte Şaban Solmaz için yapılan başsağlığı mesajları:

    KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEMDUH BÜYÜKKILIÇ

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Şaban Solmaz için şu ifadelere yer verdi:

    "Şehrimizin sevilen simalarından, Milliyetçi Hareket Partisi’nin eski il başkanlarından ve Kayseri Ticaret Odası’nın eski yöneticilerinden Şaban Solmaz’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Rabbim’den merhuma rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

    MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL ÖZDEMİR

    İsmail Özdemir de mesajında şu ifadelere yer verdi:

    "MHP Kayseri eski il başkanımız Şaban Solmaz’ın vefatını üzüntüyle öğrendim. Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları, sevenleri ve camiamıza başsağlığı diliyorum." 
    ÖNDEKİ DÖNEM MHP KAYSERİ MİLLETVEKİLİ SÜLEYMAN KORKMAZ

    Önceki Dönem MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz da sosyal medya hesabından paylaşı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

    "Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri eski İl Başkanlarından ve Kayseri Ticaret Odası'nın eski yöneticilerinden Şaban Solmaz Ağabeyimizin Hastanede Süren Hayat Mücadelesini Kaybettiğini Derin Bir Üzüntüyle Öğrenmiş Bulunmaktayım.Ailesi,Sevenleri Ve Milliyetçi Ülkücü Camiamıza Başsağlığı ve Sabırlar Diliyorum. Şaban Solmaz Ağabeyimize Allah Rahmet Eylesin, Mekanı Cennet Olsun." 

    MHP'Lİ YILDIRAY ÇİÇEK

    "MHP Kayseri eski İl Başkanımız Şaban Solmaz Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Yakınlarının ve MHP camiasının başısağolsun." 

    AK PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANI ŞABAN ÇOPUROĞLU

    AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'da Şaban Solmaz için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı. Şaban Solmaz mesajında şu ifadelere yer verdi:

    "Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin geçmiş dönem İl Başkanlığını yapmış olan Şaban Solmaz’ın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Başımız sağ olsun."

    MHP MİLLETVEKİLİ BAKİ ERSOY

    MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'da yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

    "MHP Kayseri Eski İl Başkanlarımızdan, kıymetli büyüğümüz Şaban Solmaz Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Kendisini rahmetle anıyor, ailesine ve teşkilatımıza Cenab-ı Allah’tan sabır diliyorum." 

    PINARBAŞI BELEDİYE BAŞKANI MEMDUH UZUNLUOĞLU

    "Kıymetli dava arkadaşımız, değerli Ülküdaşımız, MHP eski İl Başkanlarından Şaban Solmaz’ın vefat ettiğini büyük bir teessür ile öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dilerim." 

    İŞ İNSANI ALİ KORKMAZ 

    Korkmazlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Korkmaz da Şaban Solmaz için sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı paylaştı. Ali Korkmaz mesajında şöyle dedi:

    "M.H.P. Önceki dönem Kayseri il baskanlarımızdan Şaban Solmaz ağabeyimiz Hakka yürümüştür. Ruhu şad mekanı cennet olsun. Camiamızın başı sağ olsun. Cenaze 28 Ekim Perşembe saat 11: 30 Hulusi Akar camiinden kaldırılacaktır." 

    MHP YAHYALI İLÇE TEŞKİLATI

    "M.H.P. Önceki dönem Kayseri il baskanlarımızdan Şaban Solmaz Hakka yürümüştür. Ruhu şad mekanı cennet olsun. Camiamızın başı sağ olsun. Cenaze 28 Ekim Perşembe saat 11: 30 Hulusi Akar camiinden kaldırılacaktır." 

    İYİ PARTİLİ ADNAN KENANOĞLU

    Adnan Kenanoğlu paylaşımda şöyle dedi:

    "Şehrimizin sevilen simalarından, Milliyetçi Hareket Partisi’nin eski il başkanlarından ve Kayseri Ticaret Odası’nın eski yöneticilerinden Şaban Solmaz abimiz .Hakka Yürümüştür
    Değerli Başkanımıza Allah’tan rahmet; yakınlarına ve Milliyetçi Hareket Partisi ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet Olsun" 

    KEMAL YÜCEL

    "VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI...
    MHP Kayseri eski İl Başkanlarımızdan Şaban SOLMAZ Hakka yürüdü...
    Şaban Başkan'la yarım asra yakın bir dostluğumuz vardı...
    Her yaşta olgun, mütevazı, sakin, sağduyulu, güvenilir, sırdaş... Kelimenin tam anlamıyla "Ülkücü..."
    İnandığı gibi yaşadı...
    Namuslu her kesim tarafından sevildi..
    Bizim neslin "yaprak dökümü"ne Şaban Başkan da eklendi..!
    Üzüntüm tarifsiz..!!!
    Camianın başı sağolsun..
    Ruhun şad mekanın cennet olsun sevgili kardeşim benim..."

    ALİ İHSAN ÖZTÜRK

    "ŞABAN SOLMAZ ABİ VEFAT ETMİŞ...
    ALLAH RAHMET ETSİN MEKANI CENNET OLSUN...
    Yıl 1997 Soldan Sağa
    Rahmetli MHP Eski Kayseri İl Başkanı Şaban Solmaz
    Kayseri Eski Milletvekili Seyfi Şahin
    Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş
    Türkiye Kamu- Sen Kayseri Eski İl Temsilcisi Sami Eker ve
    Ülkü Ocakları Kayseri Eski İl Başkanı Ali İhsan Öztürk" 


    AHMET ERKAN

    "AZİZ DOSTUM ,
    ABİM , ŞABAN SOLMAZ HAKKA YÜRÜDÜ.
    ALLAH IM RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN...
    AİLESİNİN DOSTLARININ BAŞI SAĞOLSUN...
    ESKİ MHP İL BAŞK.
    TİCARET ODASINDA BİRLİKTE 16 YIL BİRLİKTE ÇALIŞTIK...
    GÜZEL İNSANDI , YİĞİT İNSAN DI..."

    Haber: Mustafa Duran




     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum