SAADETLİ GNEÇLERDEN KAYSERİ'DE 'DERT DUVARI'

    Kayseri'de Saadet Partili gençler "Dert Duvarı" uygulaması ile farklı bir etkinliğe imza attı. Oluşturulan duvara gençler ekonomik sıkıntılardan eğitim alanında yaşadıklarına bir çok alandaki sıkıntıları aktardılar. Gençler en çok ev kiraları harçlar ve atamalarda yapılan haksızlıkları gündeme getirmeye çalıştılar” dedi.

    SAADETLİ GNEÇLERDEN KAYSERİ'DE 'DERT DUVARI'
    18 Eylül 2021 - 10:00
    Kayseri'de Saadet Partili gençler "Dert Duvarı" uygulaması ile farklı bir etkinliğe imza attı. Oluşturulan duvara gençler ekonomik sıkıntılardan eğitim alanında yaşadıklarına bir çok alandaki sıkıntıları aktardılar. Gençler en çok ev kiraları harçlar ve atamalarda yapılan haksızlıkları gündeme getirmeye çalıştılar


     
    Saadet PartisiKayseri İl Gençlik Kolları, ülke genelinde bir çok şehirde meydanlarda "Dert Duvarı" adlı bir çalışma başlattı. Oluşturulan duvara gençler sıkıntılarını aktardı. 

    Konuyla ilgili açıklama yapan  Saadet Partisi Kayseri teşkilatı yetkilileri,  “Gençlik Kolları olarak Kayseri'de  kurulan Dert Duvarı köşesinde halkımız ve de özellikle  genç arkadaşlarımızyaşadıkları sıkıntıları yazmaya çalıştılar. Yapılan bu faaliyet ile ilgili  vatandaşların gösterdiği ilgi ve alaka hakikaten bizi şaşırttı.   Vatandaşlarımız ve gençlerimiz   ekonomik olarak sıkıntılı bir süreç yaşıyor.  Bizler de burada genç arkadaşlarımızın dertlerini paylaşmak onların dertlerine sıkıntılarına ortak olmak ve tercüman olmak için buradayız.  Bu ülkede gençler hiç mutlu değil.  Gelir seviyesinde düşüş var bu durum gençleri hayli huzursuz ediyor. Gençlerimiz  üniversite harçlarının yüksek olmasından, ev kiralarının yüksek olmasından, haksız atamalardan ev ve otomobil fiyatlarından dertli. Bizler bu günleri geride bırakacağız gençlerimizin daha mutlu olduğu yarınlar için çalışacağız” şeklinde ifade kullandı.

    Haber: Mustafa Duran

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum