• Reklam
Reklam
Reklam

SAADET'TEN ERDOĞAN'A AĞLAMA GÖNDERMESİ

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı’nda seçim hazırlıkları tüm hızı ile sürüyor. Düzenlenen divan programında Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın konuşmacı olarak katılırken SP İl

SAADET'TEN ERDOĞAN'A AĞLAMA GÖNDERMESİ
03 Şubat 2023 - 12:53
Başkanı Baki Coşkun dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Baki Coşkun “Seçim sathına girmiş olduğumuz bu günlerde özellikle son 20 yılın muhasebesini birkaç başlıkta yapacak olursak milli görüşün nasıl haklı çıktığını bir kez daha görmüş olacağız. AKP’nin yanlışlarını saymaya devam edelim. Birleşmiş Milletler kürsülerinde “Dünya 5’ten büyüktür” şovu yapan AKP’li arkadaşlar, müslüman ülkeler söz konusu olunca hep 5 ten yana olup, Hristiyanlar savaştığında barış güvercini rolüne girenleri tarih unutmayacak. Şunu da hatırlatmadan edemeyeceğim. Erbakan’ı hayattayken sırtından vurup kendilerine Abd’den, İsrail’den dost bulanların bugün projelerini yaptıklarını iddia etmelerini ise ibretle izliyoruz. Erbakan’ın projelerini yapacaksanız önce faiz lobilerinin emrinden çıkıp üreten bir Türkiye inşa etmelisiniz, Erbakan’ın projelerini yapacaksanız İslam coğrafyasını tarumar etmeye ant içmiş haçlı ittifakının emir eri olmayı bırakıp Müslüman kardeşlerimize yapılan zulümlere dur diyeceksiniz. Erbakan’ın projelerini yapacaksanız Bop Eş başkanlığını bırakıp D-8 İslam Birliğine sahip çıkarak uydu değil lider ülke olacaksınız, Erbakan projelerini yapacaksanız Adil bir Düzen kuracaksınız. Yoksa karşımıza geçip içi saman dolu kuşu bize kuş diye yutturamazsınız. Bu arada eğer bir şeye ağlayacaksanız 20 yıllık iktidarınızda İslam Coğrafyasını tarumar eden askerlere yaptığınız duaya ağlayın, bir şeye ağlayacaksanız Allah’ın size lütfettiği 20 yıllık iktidar döneminizde Yaşanabilir Bir Türkiye’yi, Yeniden Büyük Türkiye’yi ve Yeni Adil bir Dünyayı kuramadığınız için ağlayın.” şeklinde konuştu.
İl Başkanı Baki Coşkun “Ama üzülmeyiniz, yese kapılmayınız. Saadet Partisi olarak geliyoruz, kutuplaşan değil kucaklaşan bir Türkiye’yi kurmak için geliyoruz. külfetin de nimetin de hakça paylaşıldığı bir Türkiye’yi inşaa etmek için geliyoruz.” dedi.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum