• Reklam

SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI COŞKUN HÜKÜMETE YÜKLENDİ

Saadet Partisi geçim ittifakı sloganı ile sokaklara indi. Kayseri il başkanı Baki Coşkun ve Kocasinan ilçe teşkilatı mahalle ve pazarları gezerek halkla kaynaştı.

SAADET PARTİSİ İL BAŞKANI COŞKUN HÜKÜMETE YÜKLENDİ
07 Temmuz 2021 - 14:33
MESELE ZAM İSE “GECEDEN İTİBAREN”

Saadet Partisi geçim ittifakı sloganı ile sokaklara indi. Kayseri il başkanı Baki Coşkun ve Kocasinan ilçe teşkilatı mahalle ve pazarları gezerek halkla kaynaştı.

SP Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun yaptığı açıklamada halkın ilgisinden memnun olduklarını belirterek “Çok güzel bir teveccüh var. Bünyan, Tomarza, İncesu, Develi, Melikgazi, Talas’ta ziyaretler düzenlemiştik. Kocasinan’da da güzel bir çalışma ortaya koyulurken bir ziyarette bulunmak istedik. Halkın sıkıntılarını dinlemeye gayret ediyoruz. Geçim insanların en ciddi sorunu konumunda. Son yapılan zamlardan sonra halk iyice bezmiş durumda. Elektrik fiyatları başını almış gitmiş. Herkes elinden gelen tasarrufu yapıyor ancak daha da sıkın diye kendilerine söyleniyor. Maaşa zam deseniz herkes suspus olurken faturaya zam denince geceden itibaren geçerli denilerek başlanıyor. Enflasyon rakamlarını hep düşük gösterirlerken artık saklanamayacak boyutlara geldi. İnsanların gündemi enflasyon oldu. Bu gündem içerisinde insanların yatağa kafalarını rahat koyma şansları yok” açıklamasında bulundu.

Kocasinan İlçe Başkanı Mükremin Çuhadar ise geçim ittifakının önemine değindi: “Emeği ile geçinen herkesin ortak bir derdi var. Bu dert, evlerde biten huzurun, kaynamayan tencerenin, ay sonu ödenemeyen faturaların, ağır vergilerin, hayat pahalılığının ve ekonomik talanın getirdiği geçim derdidir. Milletimizin her bir ferdi bu ortamda, günü kurtarmaya çalışırken, mevcut iktidarın yürüttüğü yandaşa var, millete yok ekonomisi, ülkemizi yaşanılamaz ve geçinilemez hale getirmiştir. Ziyaretlerimiz esnasında kime dokunsak bin âh işitiyoruz. Geçim İttifakı çerçevesinde tüm kesimlerin derdini dinliyor, çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Esnafımızı, çiftçimizi, işçilerimizi, öğrencilerimizi, kadınlarımızı, emeklilerimizi, engellilerimizi ve mağdur bütün kesimleri de dinliyoruz. Yaşanan haksızlıklara, hukuksuzluklara, yolsuzluklara ve yanlış yönetim anlayışına itirazlarımızı dile getirmek ve insanımızın her birinin sesine ses olmakta kararlıyız.”

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum